Du är här:
  1. Höörs kommun /
  2. Kultur&Fritid /
  3. Stipendier och utmärkelser

Stipendier och utmärkelser

Kommentera sidan

Fält markerade med * måste fyllas i.

 

Kultur- och fritidsnämnden delar varje år ut priser och stipendier på Nationaldagen. Både privatpersoner och föreningar kan lämna in förslag på pristagare.


Höörsplaketten

Höörsplaketten utdelas till enskild idrottsutövare bosatt i kommunen eller lagkombination verksam i Höörs kommun som under året utfört en prestation inom sin gren, vilken gör Höörs namn känt och som är ett föredöme för den uppväxande ungdomen i samhället. Pristagaren/lagkombinationen erhåller en prissumma om 5 000 kronor.


Sport 60 Vandringspris

Priset skall vara ständigt vandrande, skall utdelas till ungdom, som ännu inte fyllt 20 år och är bosatt  i  Höörs kommun. Prissumman är 3 000 kronor.


Kulturstipendiet

Kulturstipendiet ska ses som en ekonomisk uppmuntran till den eller de som gör värdefulla insatser på det kulturella området. Stipendiesumman är 5 000 kronor.


Kulturstipendium för ungdomar
Stipendiet ska ses som en ekonomisk uppmuntran till den eller de som gör värdefulla insatser på det kulturella området. Stipendiemottagare skall vara bosatta i eller ha anknytning till Höörs kommun och ej vara fyllda 21 år. Summan är 3 000 kronor.


Ansökan om flagga

Utdelning av svenska flaggor till privatpersoner sker också på Nationaldagen den 6 juni. Alla är välkomna att ansöka om en flagga.


Förslag och ansökningar ska i år (2014) vara inne senast den 30 april. Välkomna med era ansökningar och förslag!


Ansökningsblanketter och statuter för priser finns HÄR, under Kultur och Fritid. Vill du inte fylla i en blankett går det lika bra att maila till: This is a mailto link

Sidan kontrollerad 10 april 2014Kommentera sidan

Höörs kommun | Box 53 | 243 21 Höör | 0413-28000 I Org.nr 212000-1116 |
xltw%tzEmt}rt%t%tl6ytw%s%szyKszz}6%spmt}rt%t%tl6ytw%s%szyKszz}6%spxltw%tzEmt}rt%t%tl6ytw%s%szyKszz}6%spxltw%tzEmt}rt%t%tl6ytw%s%szyKszz}6%spmt}rt%t%tl6ytw%s%szyKszz}6%spxltw%tzEvzxx%uyKszz}6%spvzxx%uyKszz}6%sp