BoRätt

Är ni en bostadsrättsförening eller är du en fastighetsägare och vill få hjälp med att spara energi? Energi- och klimatrådgivarna i Eslöv, Hörby, Höör och Sjöbo kommun kommer under 2017 att genomföra ett gemensamt projekt med fokus på att hjälpa till med detta.

Projektet heter BoRätt – energieffektivisera för framtiden – och finansieras av Energimyndigheten.

Vad ingår i projektet?

I projektet kommer det att erbjudas 2-3 föredrag, studiebesök hos andra bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag samt en Energi- och klimatmässa. Det är helt kostnadsfritt att delta i projektet och ni förbinder er inte till att vidta några åtgärder. Kanske vill ni veta mer om energieffektivisering, egen elproduktion så som solenergi, uppvärmningssystem, styrning och val av belysning, tvättstugor, ventilation eller utbyta erfarenheter med andra bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Eller om ni har gjort en stor energibesparing och vill visa andra föreningar och fastighetsägare vid ett studiebesök eller presentera era resultat som ett gott exempel så får ni också gärna höra av er.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.