Eldningsförbud

På grund av den stora risken för bränder i skog och mark har Räddningstjänsten Skånemitt beslutat om eldningsförbud. Förbudet gäller från och med den 21 maj klockan 13. Eldningsförbudet gäller i Höörs kommun. Förbudet gäller tills vidare och kan kvarstå även om en mindre mängd nederbörd kan komma lokalt. Du får laga mat och grilla på fasta grillplatser. Läs mer om eldningsförbudet.

Hög vattenförbrukning – spara på vattnet

Just nu är vattenförbrukningen hög i kommunen och vattenverken har svårt att producera de mängder dricksvatten som används. Mittskåne Vatten uppmanar därför till att spara på vattnet för att minska vattenanvändningen och för att säkerställa att vattnet räcker till mat, dryck och hygien. Läs mer.

Café Tillsammans

Datum: -

Plats: Mötesplats Mittpunkten, Industrigatan 5, ingång på baksidan

Tillsammans Höör bjuder varje onsdag in till Café Tillsammans för samvaro, språkträning, sällskapsspel, gratis fika och samtal om aktuella samhällsfrågor.

Det är en mötesplats för lokal organisering och gemenskap. Ibland har vi styrelse- eller medlemsmöten öppna för alla att delta i. Ibland bjuder vi in gäster som kan ge inspiration till ökat engagemang.

Kostnad: Gratis
Arrangör: Tillsammans Höör i samarbete med Studiefrämjandet

Tillsammans Höör är en ideell förening, som funnits sedan 2015 med ändamålet att arbeta för sammanhållning, antirasism och lokal demokrati. Föreningen driver opinion i lokala frågor och samarbetar med andra föreningar och kyrkor i Nätverket Hållbart Höör.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.