Cykelns dag – var med och skapa världsrekord

Datum:

Plats: I ditt närområde

3 juni firas Cykelns dag över hela världen. Det har FN bestämt. Organisationen Svensk Cykling arrangerar Cykelns dag i Sverige.

På Cykelns dag, 3 juni, ska vi samla ihop vår gemensamma cykelglädje i Sverige. Tillsammans ska vi cykla i ett år på en dag. Det är 525 600 minuter. Tiden registrerar var och en av oss på sidan Cykelns dag, och eftersom inget liknande gjorts tidigare är alla som deltar med och skapar ett världsrekord.

Ge glädjen mer tid

Att få vara frisk är en stor källa till glädje. Kanske är det därför vi är så många som känner glädje när vi cyklar i vår egen takt mot våra egna mål. För varje tramptag vi tar, om det så är på väg till jobbet, MTB-slingan eller ett äventyr med barnen, stärker vi vår egen hälsa och bidrar med bättre luft för oss själva och andra. Det är något alla kan glädjas över.

Därför vill vi uppmana Sveriges cyklister, erfarna som oerfarna, att lägga mer tid på det som gör oss glada – att cykla.

Arrangör: Svensk Cykling

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.