Ett renare Höör – städdagen

Datum: -

Plats: Höör

Skräp i naturen är inget kul. Nedskräpning skadar både miljön och kostar pengar när kommunen ska städa upp, skattepengar som kunde använts till bättre och roligare saker.

Det har visat sig att nedskräpade miljöer leder till klotter och skadegörelse. Vi uppfattar helt enkelt det som okej att slänga skräp på en plats som redan är nedskräpad. Därför är det viktigt att vi hjälps åt med att motverka nedskräpning.

Städa där du brukar promenera

Lördagen den 27 april, mellan klockan 10.00-14.00, arrangerar vi därför en skräpplockardag. Personer från kommunen, Höörs Försköningsförening och Höörs Föreningsallians finns på Nya Torg från klockan 10.00 och där kan du hämta påsar och handskar om du inte har det själv. Du väljer själv var du vill plocka skräp och hur länge. När du är klar lämnar du din skräppåse på Nya Torg, senast klockan 14.00. Där bjuder vi också på fika och du får skriva upp ditt namn för att delta i en utlottning av biobiljetter.

Plocka skräp utanför tätorten

Även du som bor utanför tätorten kan delta i skräpplockardagen. I Tjörnarp ställer du din skräppåse på Röda Torg och i Norra Rörum på grönytan vid lekplatsen på Sallanders väg. På båda ställena måste skräpet lämnas senast klockan 14.00. För att delta i utlottning av biobiljetter mejlar du dina kontaktuppgifter till teknisk.namnd@hoor.se

Vi ser gärna att både barn och vuxna är med på denna aktivitet!

Arrangörer: Höörs kommun, Höörs Försköningsförening och Höörs Föreningsallians

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.