Februari månads aktivitet i Friluftslivets år 2021

Datum: -

Plats: I naturen

Alla som är vana att vara ute kan bli inspiratörer för Friluftslivets år 2021! Är du kanske en av dem? Vi utövar friluftsliv på olika sätt och det finns många som vill vara ute men som inte kommer ut. Vi är många som kan hjälpa och stolt visa vårt eget friluftsliv!

Hur kan då vana friluftsutövare inspirera ovana till friluftsliv? Vi vill sätta inspiratörerna i kontakt med alla de som vill testa friluftsliv genom att presentera våra inspiratörer på instagramkontot @frilufthoorskommun med bild, text och eventuellt en kontaktuppgift. Då kan någon bli inspirerad och prova inspiratörens friluftsaktivitet på egen hand!

Kontakta oss på friluftsliv@hoor.se så får du mer information om hur du blir inspiratör!

Vad är Friluftslivets år?

Friluftslivets år 2021 handlar om att lyfta friluftslivet, att få många nya människor att vara ute och att visa upp alla värden som friluftslivet har.

Luften är fri – Friluftslivets år är ett projekt som leds av Svenskt Friluftsliv med stöd av Naturvårdsverket och är Sveriges hittills största satsning på friluftsliv.

Ett tema varje månad

Friluftslivets år 2021 består av tolv leveranser – eller tolv teman – som syns extra en månad i taget. Varje månad arrangeras en aktivitet på temat som presenteras på Instagramkontot @frilufthoorskommun, på Höörs kommuns Facebooksida och här på hemsidan.

Varför deltar Höörs kommun i Friluftslivets år 2021?

  • Vi vill få fler personer i allmänhet, och fler ovana friluftslivsutövare i synnerhet, i Höörs kommun att prova friluftsliv och långsiktigt fortsätta.
  • Vi vill öka medvetenheten om friluftslivets värden och friluftslivsutbudet i Höörs kommun.
  • Vi vill på olika sätt lyfta Allemansrätten.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.