Historisk auktion

Datum: -

Plats: Industrigatan 17, Höör

Detta är troligen första gången i Sveriges, och kanske Europas, historia som det kommer att säljas 34 hästvagnar vid ett och samma tillfälle!

Vagnarna visas den 26 maj mellan klockan 13 och 16 på Industrigatan 17 i Höör. Konferencier är Peder Lamm och budgivningen sker på Auctionet.com som avslutas den 29 maj. Någon av vagnarna har proveniens till Hagaprinsessorna samt någon vagn som har använts vid kungligt besök i Malmö. Vi kan ordna med en specialvisning av dessa om intresse finns. Hör av er till oss för att boka in ett möte på Höörs Auktionshall då vi sedan kan göra ett stopp för visning av hästvagnarna.

För övrigt har vi även en samlad kvalitetsauktion på Auctionet.com under maj månad där vi kommer auktionera ut bland annat en unik Bertil Vallien båt som mäter 75 centimeter.

Arrangör: Höörs Auktionshall
Kontakt: info@hauktion.se eller telefon 076-943 17 01

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.