Legionellabakterier i bubbelpoolen i simhallen

Fredagen 12 april: Under ett rutinprov av vattnet i Höörs Bad och Sportcentrum påträffades legionellabakterier i bubbelpoolen. Du som nyligen har badat i bubbelpoolen och därefter blivit sjuk behöver vara uppmärksam på dina symptom och kontakta sjukvården. Läs mer här.

Historisk sketchwalk

Datum: -

Plats: Bosjökloster 111, 243 95 Höör

Följ med på en skissvandring och låt dig inspireras av Bosjöklosters historia och dess omgivningar!

Din upplevelse av platsen är i fokus och tillsammans utforskar vi material, färger och skisstekniker för levandegöra bilderna i din skissbok. Att stanna upp och få kontakt med naturen i ett kreativt sammanhang är avkopplande. Vi fyller på med härlig energi och glädje! Dina bilder blir personliga minnen från Bosjökloster.

För att anmäla er till vandringen, gå in här och läs även vidare vad som ingår i priset och vad som är bra att ha med er till vandringen.

Kostnad: 595 kronor
Arrangör: Odéns Bild & Förlag i samarbete med Bosjökloster Slott & Trädgårdar

Värd för dagen är Eleonore Nilsson Odén som har lång erfarenhet av att leda skapande processer inom teckning, måleri och skulptur. Parallellt med sitt konstnärskap är hon verksam som bild- och designlärare på gymnasial nivå. Vill ni veta mer om Eleonore, gå in här!

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.