Hög vattennivå i Ringsjön

Vattennivån i Ringsjön är hög. Kommunen har tät kontakt med Länsstyrelsen och övriga myndigheter och följer utvecklingen noga.
Läs mer om översvämningarna.

Informationskväll om vardagsprepping

Datum: -

Plats: Biblioteket (Studierummet), Friluftsvägen 13, Höör

Är du förberedd och vet hur du ska hantera olika krissituationer? Det behöver inte vara krig. Det kan också vara vardagliga störningar som elavbrott, stormar, snökaos, internet som går ner och liknande händelser.

Du har säkert sett eller hört att man ska vara förberedd, men vad ska man vara förberedd på och hur ska man i så fall förbereda sig? Vi bjuder in till en informationskväll om att vara förberedd och om hur du ska agera i vardagen när det sker något oplanerat. Vi kommer också att ha en diskussion om intresset för att skapa en community i Höörs kommun i detta aktuella ämne för att fler ska kunna känna en ökad trygghet i hemmet.

Inbjudan är ett privat initiativ med vilket vi hoppas öka intresset och förståelsen för vardagsprepping och civil beredskap.

Kostnad: Gratis, vi bjuder även på fika!
Arrangör: Stefan Albrekt och Tord Oxelgren

Förhandsbokning till stefanalbrekt65@gmail.com senast den 16 februari, begränsat antal platser!

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.