Natur- och yogaretreat

Datum: -

Plats: Nyrups Naturhotell, Östra Nyrup, Höör.

En helg där du får tid och lugn att hitta tillbaka till nuet och dina rätta element, en inre resa till ditt naturliga jag! Mottot för helgen är "go slow and green"!

Naturen är kraftkällan och vi låter oss omslutas av naturens vagga och gemenskapen med varandra. Vi tar in naturen med alla våra sinnen, hittar stillhet och tid för tankar, gemenskap under tystnad, pratar, skrattar och lagar mat över öppen eld. Aktiviteter som är anpassade för att även du som är nybörjare kan vara med. Det kommer även finnas möjlighet till egentid. Att vandra, kreera, leta upp ett ställe att ta ett dopp på eller bara vila och sova. Naturen är terapeuten. Det är den som ger dig förbättrat immunförsvar, ökar din kognitiva förmåga, ökar ditt psykiska välbefinnande och kan ge den ultimata återhämtningen. Och vi guidar dig in i din egen kroppsliga och mentala återhämtning, skapar möjligheter för dig att svara på din egna frågor och fyller på med alla de redskap och metoder som finns för att du ska få en riktig återhämtningsboost innan hösten drar igång!

Ledare är Lotta Ihse, yogalärare och certifierad natur- och skogsbadsguide.

Kostnad: Pris för en person är 6400 kronor. Pris per person för två personer som kan dela sovyllehydda är 5900 kronor.
Arrangör: Urban Balance club
Kontakt: hej@urbanbalanceclub.se

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.