Välkommen på workshop om hållbarhet – del 2

Datum: -

Plats: Hybridmöte – delta digitalt eller kom till konferenslokalen Mejerigatan 6, 243 30 Höör

Har du intresse för hållbarhetsfrågor och naturturism? Välkommen att vara med på våra workshops om att skapa en hållbar destination för naturturism och upplevelser längs med Rönne å och Ringsjön.

Under våra workshops kommer vi att utgå ifrån ett ramverk som vi har tagit fram för destinationen. Ramverket innehåller en mängd områden och målsättningen för våra workshops är att ska komma fram till ett par områden som är extra viktiga att fokusera på för att skapa en hållbar destination.

När är workshopen?

  • Datum: onsdagen den 8 februari
  • Tid: klockan 15-17

Välkommen att anmäla dig

Delta fysiskt på plats med oss eller anslut digitalt. Obligatorisk anmälan för båda alternativen.

Du anmäler dig till workshopen här.

Om projekt Destination Rönne å och Ringsjön

Projekt Destination Rönne å och Ringsjön är ett Leaderprojekt med finansiering från Europeiska Jordbruksfonden för landsbygdsutveckling. Medfinansiärer är Familjen Helsingborg och kommunerna Eslöv, Hörby och Höör. Projektet sker i samverkan mellan kommunerna Ängelholm, Åstorp, Klippan, Höör, Hörby och Eslöv.

Du kan läsa mer om projekt Destination Rönne å och Ringsjön på Ängelholms webbplats.

Har du frågor? Kontakta Malin Tan:

Kostnad: Gratis
Arrangör: Projekt Destination Rönne å och Ringsjön
Målgrupp: Företag, föreningar allmänhet med intresse att delta i workshops om hållbarhet för destination rönne å och ringsjön.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.