Förbud mot eldning utomhus

Just nu är det förbjudet att elda utomhus. Förbudet gäller tills vidare. Orsaken är den stora risken för mark- och skogsbränder. Eldningsförbudet gäller i kommunerna Kristianstad, Hässleholm, Hörby, Höör, Östra Göinge, Osby och Bromölla.

Synpunkter och klagomål på social sektor

Är du inte nöjd med den omsorg eller vård du får, eller har synpunkter på vårt arbete, hör av dig till oss på Socialtjänsten.

Vill du skriva till oss är adressen:
Höörs kommun
Social sektor
243 21 HÖÖR

E-post: socialnamnden@hoor.se

Du kan också fylla i vår synpunktsblankett. Skriv ut den och skicka per post eller fyll i, spara och skicka med e-post.

Tack för din hjälp!