Förbud mot eldning utomhus

Just nu är det förbjudet att elda utomhus. Förbudet gäller tills vidare. Orsaken är den stora risken för mark- och skogsbränder. Eldningsförbudet gäller i kommunerna Kristianstad, Hässleholm, Hörby, Höör, Östra Göinge, Osby och Bromölla.

Information i Lokaltidningen

En gång per månad har Höörs kommun en helsidesannons i Lokaltidningen med kommunal information och nyheter.

Ett syfte är att nå ut med information till de medborgare som inte använder datorer och internet. När sidan har publicerats i tidningen lägger vi ut den här som en PDF-fil.