Totalt grill- och eldningsförbud

Det råder fortfarande förbud mot att elda och grilla i Skåne. Däremot är det från klockan 16.00 den 13 augusti åter tillåtet att grilla på den egna tomten, men grillen måste vara upphöjd från marken.
Total ban on grilling and lighting fires in Skåne / Totales Grill und Feuerverbot in Skåne / Täydellinen tulenteko-ja grillauskielto ulkona tästä päivästä ( 25.7) lähtien koko Skåne läänissä. / دايتا من ٢٣ يوليو ممنوع منعاً باتاً اشعال النار و الشواء في مقاطعة سكونا

Sociala medier

Vi vill finnas där du finns. Därför använder vi sociala medier för att dela med oss av stort och smått. Vi tar gärna emot kommentarer och synpunkter.

På Höörs kommuns Facebooksida publicerar vi nyheter, men även mer vardagliga händelser. Vid större händelser och kriser fyller sociala medier en viktig funktion. Många av våra verksamheter har egna konton i sociala medier, till exempel Höörs bibliotek.

Höörs kommuns officiella Facebooksida
Höörs Bibliotek