Vi söker VD för Höörs Fastighets AB

Vi söker en ny VD som stimuleras av att utveckla samhället i stort tillsammans med kompetenta medarbetare. HFAB är i ett expansivt skede med flera spännande nybyggnadsprojekt och söker en utvecklingsinriktad VD.

Ditt övergripande uppdrag som VD är att leda och utveckla bolaget tillsammans med dina medarbetare och bidra till kommunens gällande vision. Det finns en stolthet och ett engagemang inom organisationen och ditt uppdrag blir även att öka samarbetet och tilliten mellan bolaget och ägaren. Bolaget är en viktig partner för att uppnå både vision, mål och flera pågående projekt.  Som VD blir din uppgift att skapa en ännu effektivare organisation, en starkare ”vi anda” inom koncernen och bidra till att HFAB har ett starkt varumärke och hög attraktionskraft som arbetsgivare.

Låter det intressant? Läs mer och sök tjänsten här.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.