IX:e Familjerådslagskonferensen

Välkommen till två dagar med intressanta föreläsare och spännande workshops. Anteckna redan nu den 6 och 7 november i almanackan!

Den nionde nordiska familjerådslagskonferensen anordnas av Höör i samarbete med Botkyrka och äger rum på Malmö Arena, som ligger ett stenkast från Köpenhamns flygplats.

Höör och Botkyrka är de två kommuner i Sverige som har längst erfarenhet av att använda familjerådslag och som använder metoden mest frekvent. Höör är också representerat i det europeiska familjerådslagsnätverket.

Konferensdagarna

Datum: 6-7 november
Anmälningsdagar:
anmälan före 171001 är priset 2 950 SEK
Festmiddagen: 450 SEK
Plats: Malmö Arena

Betala på följande sätt

Betala till bankgiro: 327-2952 och ange ”familjerådslagskonferensen” samt mejla till socialnamnden@hoor.se . Du får ett autosvar som bekräftelse.
Mejlet ska innehålla: Namn, titel, land, mejladress och om ni deltar på festmiddagen.

Vid betalning från utlandet använd:
IBAN – SE8680000831395240670819
BIC – SWEDSESS

Betalningen ska vara oss tillhanda senast 30 dagar efter anmälan.

Boende

Vi har förhandlat fram ett kampanjpris med Malmö Arena Hotel. För att erhålla kampanjpris måste du själv göra din bokning via den här länken: https://booking.malmoarenahotel.com/v8client  . Ange kampanjkod: 17110601

För att din bokning ska gå så smidigt som möjligt rekommenderar vi att du använder en pc. Om du använder mobil eller läsplatta fungerar inte sidan optimalt. Boka ett rum åt gången, då fungerar den bäst.

Skriv in kampanjkoden exakt som uppgivet i fältet. Systemet skiljer på stora och små bokstäver. Att kopiera och klistra in innebär ofta att det följer med ett mellanslag eller liknande när man kopierar och då känner inte systemet igen kampanjkoden.

När du öppnat sidan ser du vita fält på höger sida. Det är i de vita fälten som du skriver in aktuella datum samt kampanjkoden, sen är det bara att boka på.

Vid problem kontakta: reservation@malmoarenahotel.com

Program

Se programmet i sin helhet: Konferensprogram

Följ oss på vår Facebooksida: IX:e Familjerådslagskonferensen.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the lost below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.