Hyr ut en bostad

Har du ett rum, en lägenhet, eller ett hus att hyra ut? Vi söker med ljus och lykta efter bostäder för våra nyanlända kommuninvånare.

Du som hyresvärd skriver förstahandskontrakt med kommunen. Alla typer av bostäder är av intresse. Det kan vara ett rum, en lägenhet, ett helt hus, ett annex, eller en sommarstuga. Hyrestiden måste vara minst ett år.  Bostaden måste ligga i Höörs kommun, annars kan vi tyvärr inte hyra den.

Lämna intresseanmälan

Lämna gärna en intresseanmälan om du har ett rum eller bostad över. Sedan kontaktar vi dig och bokar in en tid då vi gemensamt tittar på bostaden. Om hyresnivån är rimlig och vi bedömer att bostaden håller tillräckligt god standard tar vi tillsammans fram ett hyreskontrakt. Därefter hittar vi en lämplig person eller familj som vi skriver andrahandskontrakt med.

Nya medborgare

Hyresgästerna kommer att vara nyanlända personer som fått uppehållstillstånd i Sverige och nu behöver få en chans att starta sina nya liv. Bostadsbristen gör att vi tillsammans måste hitta nya lösningar. Välkommen med din intresseanmälan!

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.