Låna en elcykel

Med elcykel går det fortare och det är lätt att cykla långt, upp för backar och i motvind. Passa på att låna en elcykel och prova, innan du bestämmer dig för att skaffa en egen.

Låneperioden sträcker sig upp till en vecka. För att få låna en av våra elcyklar ska du ha fyllt 18 år. När du hämtar cykeln får du skriva på ett avtal och lämna en depositionsavgift på 500 kronor kontant, som betalas tillbaka när låneperioden är slut, förutsatt att cykeln inte blivit skadad. Punktering räknas inte som skada.

Perfekt för halvlånga resor

Vår förhoppning är förstås att du efter att ha provat, ska skaffa en alldeles egen. Elcykeln är perfekt för resor till arbetet, affären, olika fritidsaktiviteter. Den kan ersätta många bilresor. Med på köpet får du lite motion.

För bokning och frågor, kontakta kommunens Medborgarcenter på telefon 0413 – 280 00, eller e-post kommun@hoor.se.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.