Låna en eldriven lådcykel

Med en lådcykel tar du dig enkelt runt för att utföra dina ärenden. Det går lätt att cykla även om du lastar tungt i lådan, eller ska köra upp för en backe, eftersom cykeln är utrustad med en eldriven motor. Passa på att låna vår lådcykel och prova, innan du bestämmer dig för att skaffa en egen.

Du kan låna lådcykeln i upp till två veckor. För att få låna cykeln ska du ha fyllt 18 år. När du hämtar cykeln får du skriva på ett avtal och lämna en depositionsavgift på 500 kronor kontant. Depositionsavgiften betalas tillbaka när låneperioden är slut, förutsatt att cykeln inte blivit skadad. Punktering räknas inte som skada.

Miljövänligt alternativ till bilen

Lådcykeln är perfekt för dig som skulle vilja ställa bilen lite oftare till fördel för ett miljövänligare alternativ. De flesta kortare resor kan ersättas med denna cykel där det finns plats för upp till fyra barn. Resorna till förskolan och skolan blir en ny trevlig upplevelse både för dig och barnen. Att åka till affären och handla är inte heller några problem eftersom det finns gott om utrymme att lasta matvaror i lådan. Förhoppningsvis tycker du efter att ha provat lådcykeln i två veckor att det är dags att investera i en alldeles egen lådcykel.

För bokning och frågor, kontakta kommunens Medborgarcenter på telefon 0413 – 280 00, eller e-post kommun@hoor.se.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.