Asfalterings- och vägarbeten

Under 2018 kommer vi att asfaltera på ett antal platser runt om i Höör inom ramen för vårt asfaltsprogram. Vi gör ibland även andra vägarbeten som påverkar trafiken.

Du hjälper oss om du kör försiktigt och visar hänsyn om och när du behöver passera ett vägarbetsområde.

Asfalteringsarbeten under hösten 2018:

För tillfället pågår inga asfalteringsarbeten.

Skolgatan avstängd på grund av stödmursreparation

Skolgatan, sträckan mellan Edvin Ols väg och Ågatan, stängs av helt för biltrafik mellan fredagen den 26 oktober klockan 10 och fredagen den 21 december klockan 10. Omledning av trafiken sker via Malmövägen och Ringsjövägen.

  • Gång- och cykeltrafik kan ta sig fram som vanligt då gång- och cykelvägar i området inte stängs av.
  • Parkeringen vid Edvin Ols väg berörs inte, den är öppen som vanligt.
  • Ringbusslinjerna 445 och 448 påverkas. För information, kontakta Skånetrafiken.

Anledning till avstängning av Skolgatan

Stödmuren i Kolljungabäcken har många år på nacken och har vittrat sönder av fukt. Bitar av muren har lossnat och ramlat ner i Kolljungabäcken. Det har gjort att stolparna till räcket längs med bäcken håller på att lossna. På grund av rasrisk har det aktuella området det senaste året varit avspärrat. Under renoveringen av muren kommer Skolgatan att vara en byggarbetsplats med arbetsfordon och upplagt material. Därför är inte biltrafik lämplig under perioden.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.