Covid-19

Simhallen öppnar åter efter stängningen den 16e mars 2020.

Information

Den 16e mars 2020 beslutade kommunledningen att simhallen på Höörs bad och sportcentrum skulle stängas på grund av Covid-19. Efter vårt ordinarie sommaruppehåll öppnar vi åter simhallen.

Vi följer myndigheternas rekommendationer och bedömningar för hantering av situationen kring Covid-19 och tar självklart smittspridningen på fullt allvar. I våra bassänger finns det klor och det finns i vattnet för att döda bakterier. Vi har ökat frekvensen av städning i våra lokaler och är som vanligt noga med att informera om hur viktigt det är att duscha före bad. Handsprit finns runt om i lokalerna.

Vi som arbetar i simhallen är hemma vid symtom som påminner om influensa eller förkylning.

Information till besökare

  • Hygien är extra viktigt, alla besökere ska som vanligt duscha före bad.
  • Vid minsta symptom så som hosta och snuva ska man stanna hemma. Simlärarna erhåller sig rätten att avisa ett barn från simskolan om man visar symptom.
  • Håll avstånd till andra besökare, i receptionen har vi satt ut markeringar som vi vill att alla följer.
  • Vi kommer ha torrbastu, ångbastu och bubbelpool i bruk. Alla de områdena är små till ytan och där är det viktigt att visa varandra respekt. Kontakta personalen på plats om du har frågor eller funderingar.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.