Totalt Grill- och eldningsförbud – extremt hög brandrisk

Sedan den 23 juli klockan 15.00 råder ett totalförbud mot att elda och grilla, brandrisken i skog och mark är extremt hög. Förbudet omfattar såväl engångsgrillar som elgrillar och stormkök. Det är numera och tillsvidare ENDAST tillåtet att elda i utegrill på ben inom egen tomtmark i hela Skåne län.

Biograf, film

På bio i Höör kan du se ett varierat utbud av filmer. Biofilmer för både barn och vuxna visas liksom en och annan dokumentärfilm.

Biografen finns i kulturhuset Anders i centrala Höör och drivs av den ideella föreningen Bio Vision. Syftet med föreningens arbete är att erbjuda boende i Höör biofilm på stor duk. Föreningens varierade filmurval kännetecknas av bredd med djup, vilket innebär att Bio Vision visar filmer som kan uppskattas av många.

Digital bio

Biografen är en e-bio vilket innebär att den är digitalt utrustad för att även visa direktsändningar som sportevenemang, konserter, föreläsningar, teater, opera och spelturneringar.

Filmutbud

Vilka filmer som visas kan du se på Bio Visions hemsida.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.