Prova-på-veckor januari 2019

Nu startar vi upp med prova-på-veckor på Kulturgården. Kom och testa olika aktiviteter. Allt är gratis!

I januari kommer du att kunna testa olika aktiviteter på Kulturgården på måndagar och onsdagar. Du behöver inte anmäla dej och du behöver inte ha några förkunskaper. Det räcker att du är pigg på att prova på lite nya utmaningar.

Aktiviteter

måndagar kan du lära dej några användbara grepp på gitarr och några coola melodislingor på piano. Du kan också komma och prova på att upcycla eller recycla dina kläder. Istället för att köpa nya kläder, kan vi ju laga eller ändra på våra gamla kläder, eller göra något nytt av det gamla. Detta är smart, både för plånboken och miljön. Om du har något eget plagg som du vill förändra, kan du ta med det, annars har vi lite att prova med.

Tider måndagar

Gitarrspel är det klockan 15.30-17.00, upcycling och recycling av kläder gör vi klockan 16.00-19.00, och pianospel är det klockan 18.00-19.30.

onsdagar kan du som är intresserad av film och foto komma och prova. Vi har kameror men det går även med kamerafunktionen i din telefon. Att göra egen musik i en studio är för många en dröm. Förverkliga den och var med i vår studio och prova på egen digital musikproduktion. Vi fortsätter även med återbrukstänket och gör smycken och accessoarer av återbrukat material.

Tider onsdagar

Klockan 15.30-17.00 är det film och foto, smycken och accessoarer av återbruksmaterial sysslar vi med klockan 16.00-19.00 och i musikstudion är vi klockan 18.00-19.30.

Vi bjuder på fika fram till klockan 17.30.

Välkomna!

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.