UKM – Ung Kultur Möts

Nu är det dags att anmäla sig till årets UKM-festival i Höör! Vi söker både deltagare och unga arrangörer (crew).

Var med och planera festivalen och lär dig allt om projektledning, marknadsföring och scenteknik. Eller anmäl dig som deltagare inom Utställning som till exempel konst, foto, skulptur och slöjd eller Scenkonst som till exempel musik, dans, teater och film.

Lokal UKM-festival

Den lokala UKM-festivalen i Höör är lördag den 23 mars 2019 på Kulturgården. Som deltagare får du möjlighet att lära känna andra unga kulturutövare och visa upp vad du gör med professionell hjälp. Du får också möjlighet att delta i roliga workshops. För att vara med i UKM ska du vara mellan 13-20 år. Det är gratis att vara med.

Anmäl dig genom att skapa ett konto på www.ukm.se. UKM är en mötesplats där ungdomar med olika intressen möts och inspireras av varandra. Festivalerna arrangeras på lokal, regional och nationell nivå av vuxna och ungdomar tillsammans. Här kan du läsa mer om UKM som är en mötesplats för kreativa unga.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.