Eldningsförbud

På grund av den stora risken för bränder i skog och mark har räddningstjänsten Skånemitt beslutat om förbud mot eldning utomhus på mark. Förbudet gäller från och med den 11 juni. Eldningsförbudet gäller i Höörs kommun. Förbudet gäller tills vidare och kan kvarstå även om en mindre mängd nederbörd kan komma lokalt. Du får laga mat och grilla på fasta grillplatser. Du får grilla med grillkol, grillbriketter, på gasolgrill och i spritkök.

Bevattningsförbud

MittSkåne Vatten har fattat ett beslut om bevattningsförbud i Höör och Hörby. Bevattningsförbudet gäller från och med den 21 juni och tills MittSkåne Vatten upphäver den. Förbudet innebär att det kommunala dricksvattnet inte får användas till, till exempel, bevattning med vattenslang eller vattenspridare, att fylla pool eller uppblåsbar bassäng, badtunnor eller spa-bad, att tvätta med vattenslang eller högtryckstvätt. Här kan du läsa om förbudet

Dockteaterkurs

I sommar har du chansen att lära dig göra dockteater på Kulturgården! Vi kommer att utgå från en känd historia. Vi skapar egna dockor och bygger scenografi. Vi lär oss att röra på dockorna och uttrycka känslor. Och slutligen gör vi ett litet uppspel för varandra.

Datum: 14-18 juni 2021 på Kulturgården
Ålder: För unga 11-15 år (född 2010 eller tidigare)
Lärare: Michela Zungri, Peter Larsson, Helen Hellström och Liselotte Ohlsson
Tider: kl 10.00-15.00
Vi äter lunch på Ringsjöskolan.
Kostnad: Gratis

Anmäl dig här!
Vi har plats för max 16 deltagare. Först till kvarn!

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.