Eldningsförbud

På grund av den stora risken för bränder i skog och mark har räddningstjänsten Skånemitt beslutat om förbud mot eldning utomhus på mark. Förbudet gäller från och med den 11 juni. Eldningsförbudet gäller i Höörs kommun. Förbudet gäller tills vidare och kan kvarstå även om en mindre mängd nederbörd kan komma lokalt. Du får laga mat och grilla på fasta grillplatser. Du får grilla med grillkol, grillbriketter, på gasolgrill och i spritkök.

Bevattningsförbud

MittSkåne Vatten har fattat ett beslut om bevattningsförbud i Höör och Hörby. Bevattningsförbudet gäller från och med den 21 juni och tills MittSkåne Vatten upphäver den. Förbudet innebär att det kommunala dricksvattnet inte får användas till, till exempel, bevattning med vattenslang eller vattenspridare, att fylla pool eller uppblåsbar bassäng, badtunnor eller spa-bad, att tvätta med vattenslang eller högtryckstvätt. Här kan du läsa om förbudet

Gymnastikträning

Välkommen till gymnastikträning i Jeppahallen. Vi kommer att prova på alla redskap som finns i hallen! Du behöver inte ha tränat gymnastik tidigare för att vara med. Vanliga träningskläder. Inga skor behövs men det går bra att använda inomhusskor.

5-9 juli kl 11.00-13.30 i Jeppahallen, Höör
12-16 juli kl 11.00-13.30 i Jeppahallen, Höör

Ange i anmälan om du vill träna i en eller två veckor. I mån av plats erbjuder vi träning i två veckor, annars i en. Vi bjuder på frukt och annan lätt förtäring i pausen. Ta med vattenflaska!

Anmäl dig till hoorsgf@gmail.com

Arr: Höörs Gymnastikförening

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.