Folkets hus förskola

Vi är en ny förskola som för nuvarande befinner oss i provisoriska lokaler I Folkets hus som ligger i centrala Höör.

Tillsammans är vi en förskola fylld med lek, lust och glädje där kompetent och engagerad personal samverkar med barn och föräldrar för att bygga en trygg och säker miljö. Vi ger leken stort utrymme och försöker att ha en miljö som inspirerar barnen. Vi arbetar efter att utveckla barnens naturliga nyfikenhet och stärker barnen både individuellt och i grupp.

Så arbetar vi

Vi arbetar Reggio Emilia inspirerat där vi ser till det kompetenta barnet. Vi är medforskande och härvarande pedagoger tillsammans med utforskande barn. I kommunen har vi ett gemensamt projekt som är ”Barns relation till och dialog med platser ” där vi utgår från barnens intresse. Vi arbetar systematiskt med vårt kvalitetsarbete där pedagogisk dokumentation är en viktig del för att synliggöra olika lärprocesser i verksamheten.

Våra värdeord är:

  • Trygghet
  • Demokrati
  • Nyfikenhet
  • Glädje
  • Allas lika värde

Du som vårdnadshavare

Vi har daglig kontakt med er och vi är lyhörda för era önskningar och behov. Ni är viktiga för oss och tillsammans med er vill skapa den bästa verksamheten för just era barn. Vi har olika informationsforum ute i verksamheten förutom den dagliga kontakten samt föräldramöte, utvecklingssamtal och Drop in.

Kontakta oss

Boka gärna tid för besök så berättar vi mer.

Ni är alltid välkomna.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the lost below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.