Trollskogen

Trollskogens förskola finns på Fogdarödsområdet med närhet till skog men också gångavstånd till centrum.

Trollskogens förskola är en akutförskola vilket innebär att om kommunen på grund av platsbrist inte kan placera ditt barn på andra förskolor får barnet en tillfällig plats på Trollskogen akutförskola. Vi vill ge ditt barn den tid hen går på Trollskogen oändliga möjligheter att utforska världen tillsammans med närvarande pedagoger.

Så arbetar vi

Vi arbetar i projekt med naturvetenskap och flerspråkighet som fokusområde höstterminen 2018 och vårterminen 2019. För oss är det viktigt att skapa inkluderande och utforskande lärmiljöer, både inomhus och utomhus, för alla barn. Miljöerna formas efter barnens behov.

Du som vårdnadshavare

Vår förhoppning är goda och öppna relationer till och med barnets vårdnadshavare. Er delaktighet är viktigt för oss.  Vi har som mål att informera om hur ditt barns dag har varit vid hämtning och lämning, genom dokumentation och månadsbrev. Vi bjuder även in till inskolningsmöte, utvecklingssamtal, vårdnadshavarmöte och drop-in med olika fokus.

Kontakta oss

Känn er alltid välkomna. Boka gärna tid för besök så berättar vi mer.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.