Trollskogen

Trollskogens förskola finns på Fogdarödsområdet med närhet till skog men också gångavstånd till centrum.

Vi har två avdelningar, Lille Skutt och Bamse.

Så arbetar vi

Vi hämtar bland annat inspiration från Reggio Emilias filosofi och vi ser barn som kompetenta, intelligenta med en stor förmåga och lust att utforska välden tillsammans med varandra och med oss vuxna.

Skapande, lek och lärande med mycket trygghet bygger vi verksamheten på och läroplanen för förskolan och övriga styrdokument är grundstenarna i vårt arbete.

Detta betyder att vi utifrån läroplanen för förskolan bejakar barnens intressen och uppmuntrar dem att prova sina idéer och teorier för att de därigenom ska dra sina egna slutsatser i samspel med sina kamrater.

Vår inne- och utemiljö är utformad med läroplanen i åtanke. Inne såväl ute inreder vi ”rum i rummen” där läroplanens olika ämnesområden är representerade – i samverkan med barnen. Vi vill ge barnen möjlighet att utveckla nyfikenhet och färdigheter inom såväl teknik och matematik som språk och rörelseglädje.

Du som vårdnadshavare

Genom daglig kontakt vid hämtning och lämning informerar vi om ert barns dag men även via dokumentation, utvecklingssamtal, föräldramöte och drop-in. Vi ser er föräldrar som viktiga personer för att få den bästa verksamheten för just ditt barn.

Kontakta oss

Boka gärna tid för besök så berättar vi mer. Ni är alltid välkomna.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.