Evenemang

 • September månads aktivitet i Friluftslivets år 2021

  Datum: -

  Plats: I naturen

  Under september fokuserar vi på alla fördelar och positiva saker friluftslivet ger! Att friluftslivet har många hälsofördelar, det är forskningen ense om. Friluftsliv bidrar till en hållbar utveckling för både individen och samhället.

 • Oktober månads aktivitet i Friluftslivets år 2021

  Datum: -

  Plats: I naturen

  Många skolor gör ett fantastiskt arbete med utomhusundervisning. Forskare menar att undervisning både inomhus och utomhus är en bra kombination som har positiv påverkan på bland annat koncentration, inlärning och motorik.

 • Loppis på Nya Torg

  Datum: -

  Plats: Nya Torg, Höör

  Första lördagen i månaden under juli till oktober är det loppmarknad på Nya Torg. Liksom tidigare är det föreningen Tillsammans Höör som sköter verksamheten.

 • Hockeyns Dag

  Datum: -

  Plats: Friluftsvägen 15, 243 30 Höör

  Välkomna till Höörs Ishall för att testa hockey.

 • Biovision: En runda till

  Datum: -

  Plats: Kulturhuset Anders, Stenskogsvägen 2

  Det finns en teori om att människan är född med en halv promille för lite alkohol. Alkohol i blodet öppnar sinnet för omvärlden, problemen verkar mindre och kreativiteten ökar. Samtalen flyter lättare och nya möjligheter verkar öppna sig. Martin är en gymnasielärare som känner sig gammal och trött. Hans äktenskap har gått i stå. Uppmuntrad […]

 • Moster Gitarrs godbitar med Gitte Pålsson

  Datum:

  Plats: Höörs bibliotek, Friluftsvägen 13, Höör

  I BARNKUL(tur) för de små efter förskolan är det dags för Moster Gitarrs godbitar med Gitte Pålsson. Det är en familjeföreställning tänkt för barn från ett år och uppåt. Endast föranmälan.

 • Författarafton med Anna Karolina

  Datum:

  Plats: Höörs bibliotek, Friluftsvägen 13, Höör

  I år blir det deckarhöst på biblioteket. Först ut är författaren Anna Karolina – polisen som sadlade om till deckarförfattare.

 • Årets Medelpunkt!

  Datum: -

  Plats: Stiftsgården Åkersberg, Åkersbergsgatan 3, Höör

  Nu är det åter dags för Skånska Akademien att dela ut priset Årets Medelpunkt i det som är Skånes mittpunkt, eller om man så vill Mittelen, det vill säga Höör.

 • Föreläsning: Två äventyrare om sin resa i roddbåt över Atlanten!

  Datum: -

  Plats: Kulturhuset Anders, Stenskogsvägen 2, Höör

  Jag har aldrig…rott över Atlanten, det kan inte Stefan Erlandsson och Erik Grafström säga. De två äventyrarna fick nog av roddmaskinen på gymmet och gav sig ut på havet för att få en naturupplevelse utöver det vanliga.

 • Ge blod eller bli blodgivare

  Datum: -

  Plats: City Gross, Marknadsvägen 2, Höör

  Blodgivartrailern kommer till Höör. Som blodgivare hjälper du till att rädda andra människors liv och hälsa.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.