Eldningsförbud

På grund av den stora risken för bränder i skog och mark har räddningstjänsten Skånemitt beslutat om förbud mot eldning utomhus på mark. Förbudet gäller från och med den 11 juni. Eldningsförbudet gäller i Höörs kommun. Förbudet gäller tills vidare och kan kvarstå även om en mindre mängd nederbörd kan komma lokalt. Du får laga mat och grilla på fasta grillplatser. Du får grilla med grillkol, grillbriketter, på gasolgrill och i spritkök.

Evenemang

 • Juni månads aktivitet i Friluftslivets år 2021

  Datum: -

  Plats: I naturen

  Juni – Äta ute! Grillad korv i all ära men det finns så mycket annat att tillaga och äta ute! Under juni vill vi visa att matlagning utomhus varken kräver avancerad utrustning eller mycket att packa. Med små förberedelser och enkla grundkunskaper i ryggsäcken blir måltiden utomhus fantastisk.

 • Utförsäljning av gallrade böcker

  Datum:

  Plats: Höörs bibliotek, Friluftsvägen 13, Höör

  Vi startar utförsäljningen av gallrade böcker och tidskrifter måndagen den 14 juni klockan 10.00.  Försäljningen pågår så länge vi har material men längst till den 14 augusti. Välkommen att fynda!

 • Trollmors Sagor från Höör

  Datum: -

  Plats: Industrigatan 5

  Trollmor, alias Åse Alexanderson, ger sin egen version av den klassiska sagan Mästerkatten i stövlar, familjeföreställning från 4 år.

 • Juli månads aktivitet i Friluftslivets år 2021

  Datum: -

  Plats: I naturen

  Juli – Sova ute! Tänk att få vakna av fågelkvitter och dagens första solstrålar! Under juli vill vi visa att sova utomhus varken kräver avancerad utrustning eller mycket packning. Med små förberedelser och enkla grundkunskaper blir övernattningen utomhus fantastisk. Det går lika bra att sova på balkongen, i hängmattan – eller varför inte på studsmattan […]

 • Höörs Mölla, trädgård och våffelcafé

  Datum: -

  Plats: Kvarngatan 14, Höör

  Välkommen till Höörs Mölla, trädgård och våffelcafé som håller öppet alla fredagar, lördagar och söndagar klockan 13.00-17.00 mellan den 2 juli och 15 augusti.

 • Loppis på Nya Torg

  Datum: -

  Plats: Nya Torg, Höör

  Första lördagen i månaden under juli till oktober är det loppmarknad på Nya Torg. Liksom tidigare är det föreningen Tillsammans Höör som sköter verksamheten.

 • Fira Möllornas dag på Höörs Mölla

  Datum: -

  Plats: Kvarngatan 14, Höör

  Välkommen till Höörs Mölla, trädgård och våffelcafé för att fira Möllornas dag! Höörblåset underhåller i trädgården klockan15.00.

 • Sommarkul för barn på Mittpunkten

  Datum: -

  Plats: Industrigatan 5

  Tillsammans Höör anordnar gratis sommaraktiviteter på Mittpunkten under veckorna 27-30 för barn mellan 8 och12 år.

 • Folkton på Durspel, Mittpunkten

  Datum: -

  Plats: Industrigatan 5

  Folkmusik med Jens Sundberg på durspel och Erik Strandh på bas.

 • Spooky blues på Mittpunkten

  Datum: -

  Plats: Mittpunkten, Industrigatan 5 Höör, ingång på baksidan

  Ingen vet riktigt vad Spooky blues är. Ibland är det en soloartist, ibland är det ett band, och just nu är det en duo bestående av Anders Nord på bas och Mats Wiksborg på sång och gitarr.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.