Evenemang

 • IT för ovana

  Datum:

  Plats: Höörs bibliotek, Friluftsvägen 13, Höör

  Har du eller någon du känner skaffat en smartphone eller fått en surfplatta och är osäker på hur den kan användas? Du behöver kanske hjälp med att skapa en e-postadress? Eller är du nyfiken på hur sociala medier fungerar eller vill låna och läsa en e-bok? Vi på Höörs bibliotek kan kanske hjälpa dig!

 • Maria Zoéga – Zoégas dolda stjärna

  Datum: -

  Plats: Hurva Gästgivaregård, Riksvägen, 241 94 Eslöv

  Etnolog Anja Petersén, pedagog på Dunkers i Helsingborg, presenterar kvinnan som var en av Zoégas okända grundare.

 • Martin Hedberg föreläser om klimatförändringar

  Datum: -

  Plats: Hörbysalen, Hörbys kommunhus, Ringsjövägen 4

  Sommaren 2018 minns vi som varm och skön. Men den gav oss även en torka vi inte upplevt på många år. Djurens bete torkade, bönder tvingades ta till nödslakt och brunnar sinade.

 • Sagostund

  Datum:

  Plats: Höörs bibliotek, Friluftsvägen 13

  Barn upp till 6 år och deras vuxna är välkomna till sagostund på biblioteket. Lyssna på sagor och sjung roliga sånger.

 • Höörsloppet – Hejda Hungern

  Datum:

  Plats: Jeppavallen, Ystadvägen 2, Höör

  Höörsloppet – Hejda Hungern är ett lopp som förenar många bra saker. Du som deltar får frisk luft och motion, du gör något roligt tillsammans med andra och du gör något bra för någon annan.

 • UKM – Ung Kultur Möts

  Datum: -

  Plats: Kulturgården, Älvgatan 2, Höör

  Ung Kultur Möts är en festival där unga mellan 13-20 år får möjligheten att mötas och presentera sina olika uttryck på scen och i utställningsform.

 • Vernissage i Höörs konsthall

  Datum: -

  Plats: Kulturhuset Anders, Stenskogsvägen 2, Höör

  Maria Lavman Vetö ställer ut målningar baserade på frånvarokonstellationer från en gymnasieskola. “Att omges av målningarna, de fysiska presentationerna av faktisk uppmätt tid, är en visuell upplevelse av ordning, harmoni och stringens.”

 • Bio Vision visar filmen Green Book

  Datum: -

  Plats: Kulturhuset Anders, Stenskogsvägen 2, Höör

  År 1962, när utkastaren Tony “Lip” Vallelonga är tillfälligt arbetslös, går han med på att köra musikern Dr. Don Shirley på en tvåmånaders turné i djupaste amerikanska södern. 

 • Barnteater: Det var det fräckaste

  Datum: -

  Plats: Kulturhuset Anders, Stenskogsvägen 2, Höör

  Det var det fräckaste med Obanteatern är en föreställning för barn mellan 3 och 6 år. Den handlar om den lilla mullvaden som ville veta vem som hade gjort det på hans huvud.

 • Musikskolans Öppet Hus

  Datum: -

  Plats: Storgatan 1, Höör

  Under två timmar den 26 och 28 mars är Musikskolan öppen för alla som vill prova på de ämnen som finns att välja på. Då är lärarna på plats och visar hur du blåser i en klarinett, drar ett stråk över cellosträngarna och ger insyn i hur en teaterlektion kan se ut. 

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.