Senaste nyheter

 • Kommunfullmäktige sammanträder

  Kommunfullmäktige sammanträder onsdagen den 23 september klockan 19.00 på Älvkullen, Älvgatan 2 i Höör. Fullmäktiges sammanträden är offentliga. I dessa tider ber vi dig att följa sammanträdet via vår webbsändning.

 • Invigning av ny förskola i Norra Rörum

  Igår invigdes den nya förskolan i Norra Rörum. Här kan små och stora barn skapa konst i ateljén, äta mat tillagad i förskolans egna kök och leka bland blommor och bärbuskar på den stora gården. Byggnaden rymmer två avdelningar för barn i förskoleåldern och en pedagogisk omsorg för skolbarn från förskoleklass till årskurs sex. Förskolan […]

 • Vecka 40 stänger vi av väg 13 vid Kvarnbäck

  Den nya cirkulationsplatsen mellan väg 13, väg 1323 och Kvarnbäcksvägen håller på att ta form. I samband med det ska vi lägga om ledningar, och därför kommer väg 13 att vara avstängd för motortrafik vid Kvarnbäck vecka 40, mellan 28 september och 2 oktober.

 • Problem med kommunens telefonväxel

  Torsdagen den 3 september kan det stundtals vara svårt att nå oss på vårt huvudnummer 0413-280 00 på grund av ett elarbete som påverkar vår växel. Om du har ett brådskande ärende kan du skicka e-post till kommun@hoor.se.

 • Dags att söka pengar ur fonder och stiftelser

  Nu är det dags att söka medel ur stiftelser och fonder som förvaltas av Höörs kommun.  Sista ansökningsdag är den 30 september. Det går bra att söka till Bröderna Hammarlunds stiftelse fram till den 15 november.

 • Brandman på jobbet-dagen

  Idag den 1 september är det ”Brandman på jobbet-dagen”! Syftet med dagen är att synliggöra både brandmän och deras huvudarbetsgivare och samtidigt stärka intresset för att arbeta inom räddningstjänsten.

 • Nya svenska medborgare hälsades välkomna till Höörs kommun

  Den 26 augusti, i anslutning till kommunfullmäktiges sammanträde hälsades nya svenska medborgare välkomna till Höörs kommun.

 • Skånetrafiken förlänger tiden för elever utan skolbiljett

  På grund av tekniska och administrativa problem har alla skolelever ännu inte fått sina nya skolbiljetter enligt Skånetrafiken. Du som är skolelev kan resa utan skolbiljett till och med den 15 september 2020.

 • Kommunfullmäktige sammanträder

  Kommunfullmäktige sammanträder onsdagen den 26 augusti klockan 19.00, på Älvkullen, Älvgatan 2 i Höör. Fullmäktiges sammanträden är offentliga. I dessa tider ber vi dig att följa sammanträdet via vår webbsändning.

 • Årlig trygghetsmätning skickas ut i polisregion Syd

  Vilka problem ser medborgarna där de bor? Känner de sig trygga när de rör sig ute på kvällarna? Bland annat detta kommer polisen tillsammans med de 58 kommunerna i polisregion Syd att undersöka i årets lokala trygghetsmätning.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.