Senaste nyheter

 • Stort projektbidrag för ökad kultur i skolan

  Höörs kommun har fått 445 000 kr från Kulturrådet till “skapande skola”- insatser från förskola till och med årskurs 9.  95 100 kr av detta bidrag går till förskolan. 

 • Kommunfullmäktige sammanträder

  Kommunfullmäktige sammanträder onsdagen den 19 juni klockan 18.00, på Älvkullen, Älvgatan 2 i Höör. Fullmäktiges sammanträden är offentliga och alla är välkomna att närvara.

 • Nominera till integrationspris

  Integrationspriset delas ut till en person, organisation eller förening som gjort en insats för ökad integration i kommunen. Insatsen ska främja samarbete och bidra till möten mellan människor med olika etnisk bakgrund. Vem vill du nominera?

 • Nytt avtal ska öka sponsringen till kommunens ungdomsföreningar

  Många hjärtan slår för våra lokala ungdomsföreningar men det kan vara svårt att hinna engagera sig i föreningslivet. Genom att köpa en miljöpåse med texten “Jag stödjer Höörs ungdomsföreningar” så kan vi alla vara med och skänka en slant till våra föreningars ungdomsverksamheter. – Det här blir allmänhetens sätt att enkelt vara med och sponsra, […]

 • Holma folkhögskola får Höörs kommuns miljöpris 2019

  Årets miljöpristagare är kanske okänd för en del Höörsbor, men Holma folkhögskola jobbar intensivt med att bidra till Höörs kommuns vision om att vara en plats där idén om hållbar utveckling drivs långt och där naturens möjligheter tas till vara.

 • Resekort till gymnasieskolan

  I år ansöker du om resekort till gymnasieskolan genom att gå till Självservice och välja Resekort för gymnasieskolan. För att ansöka behöver du använda mobilt bank-ID. 

 • Onsdagsräkning EU-valet

  Den ordinarie rösträkningen sker ikväll efter att vallokalerna stängt. Valnämnden i Höör kommer att ha onsdagsräkning av EU-valet på onsdag 29 maj klockan 10.00 på Mejeriet 6 i Höör och mötet är offentligt.

 • Sommarlovsaktiviteter i Höör 2019

  På sommarlovet finns det mycket roligt att hitta på i Höörs kommun som att bada, leka och vara tillsammans med kompisar. Men det finns också en hel del sommarlovsaktiviteter som du kan anmäla dig till.

 • Samråd – Detaljplan för del av Åkersberg 1:6 m fl. fastigheter (Maglehill)

  Syftet med detaljplanen är att möjliggöra särskilt boende för äldre med upp till cirka 90 platser, förskola med cirka 8-9 avdelningar, skola för cirka 500 barn samt idrottshall med skolidrottsplats, en gång- och cykelväg mot Maglasäte med mera.

 • Förtidsröstning till EU-valet igång

  Söndagen den 26 maj 2019 är det val till Europaparlamentet, EU-val, i Sverige. Du kan förtidsrösta till EU-valet från och med den 8 maj.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.