Senaste nyheter

 • Barnen på Enebackeskolan uppfinner sin egen lekplats

  I höstas fick lärarna på Enebackeskolan besked av rektorn att skolans utemiljö skulle genomgå en ansiktslyftning. Några lärare fick då en idé – varför inte låta barnen själva designa utemiljön? Nu är nioåringarnas finurliga lekplatsmodeller färdiga. Och bilderna på modellerna är skickade till gatu- och parkenheten på Höörs kommun för att se vad som är […]

 • Inköpscentralen får höga betyg för sjätte året i rad

  Inköpscentralen för Östra Göinge, Osby, Hörby, Höör och Bromölla får för sjätte året i rad höga betyg för sin upphandlingsverksamhet. Det framgår av resultatet från en enkätundersökning som nyligen genomförts bland samtliga leverantörer som lämnat anbud under 2020.

 • Alla på våra äldreboenden nu vaccinerade

  Alla medborgare som bor på något av kommunens särskilda boenden har nu fått båda sina vaccindoser. Och enligt Vårdhygien Skåne är Höörs kommun den enda kommunen i Skåne som hittills inte haft ett enda fall av smitta på sina särskilda boenden.

 • Risk för gräsbrand i stora delar av södra Sverige

  Nu är det risk för gräsbränder i stora delar av södra Sverige. Elden sprids snabbt i torra fjolårsgräset under torra dagar på våren.

 • De första hyresgästerna har flyttat in

  Nu har första hyresgästerna flyttat in på trygghetsboendet i Orup. Här har de möjlighet att umgås med sina grannar, fika eller äta tillsammans i samlingslokalen med en unik utsikt över vackra Ringsjön.

 • Förlängning av delvis distansundervisning för högstadiet

  Höörs kommunala skolor fortsätter med delvis distansundervisning för årskurs 7 till 9 fram till och med den 26 mars.

 • Förlängt stöd till lokala företag

  Kommunstyrelsen har fattat beslut om att även i år ge ekonomiska lättnader till lokala företag i Höör. Beslutet ska ses som ett stöd i den svåra tid som pandemin innebär. Totalt berörs ett femtiotal lokala företag av de beslutade åtgärderna som omfattar omkring 360 000 kronor.

 • Snart förmedlas Höörs Fastighets AB:s lägenheter via Boplats Syd

  Boplats Syd är en kommunägd bostadsförmedling som från och med den 1 juni 2021 kommer att förmedla Höörs Fastighets AB:s lediga bostäder.

 • Dags att nominera till stipendier och priser

  Nu är det dags att nominera till stipendier och priser som delas ut varje år av nämnden för kultur, arbete och folkhälsa. Priserna och stipendierna delas ut i samband med firande av nationaldagen den 6 juni. På grund av coronapandemin kan datum komma att ändras.

 • Ungdom? Dags att söka sommarens feriearbeten

  Idag öppnar vi ansökan till årets feriearbeten. Ett feriearbete pågår i tre veckor och är för dig mellan 15 och 19 år. Det brukar vara många ungdomar som söker. I år finns omkring 160 platser.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.