Senaste nyheter

 • Flera förskolor håller stängt

  Förskolan Midgård-Prästkragen håller stängt från tisdagen den 25 januari till och med måndagen den 31 januari. Förskolan öppnar igen på tisdagen den 1 februari om inget annat meddelas. Även förskolan Krokodilen håller fortsatt stängt och öppnar igen först torsdagen den 27 januari.

 • Gudmuntorps skola håller stängt för årskurs 4-6

  Gudmuntorps skolans årskurs 4-6 håller stängt på måndag den 24 januari. Under stängningen tar skolan emot endast de barn som har två vårdnadshavare som arbetar inom samhällsviktig verksamhet.

 • Krokodilen är tillfälligt stängt

  Förskolan Krokodilen är tillfälligt stängt från och med onsdagen den 19 januari. Under stängningen tar förskolan emot endast de barn som har två vårdnadshavare som arbetar inom samhällsviktig verksamhet.

 • Tillfälligt begränsning av närtrafik, anropsstyrd trafik och plusresor

  Skånetrafiken har meddelat att med anledning av pandemin råder det för närvarande brist på fordon. För tillfället påverkar bristen på fordon dig som använder tjänsterna närtrafik, anropsstyrdtrafik och plusresor.

 • Nya rutiner från Region Skåne: Bara de som har symtom ska provta sig för covid-19

  Den som är hushållskontakt eller nära kontakt med någon som har covid-19 ska inte längre provta sig om man är symtomfri. De nya råden börjar gälla i dag, den 17 januari, skriver Region Skåne i ett pressmeddelande.

 • Skeppsklockan är tillfälligt stängt

  Förskolan Skeppsklockan är tillfälligt stängt från och med fredagen den 14 januari. Under stängningen tar förskolan emot endast de barn som har två vårdnadshavare som arbetar inom samhällsviktig verksamhet.

 • Ny företagslots hjälper företagare rätt i kommunen

  Ska du starta en ny verksamhet, eller förändra den du har? Företagslotsen gör det enklare för dig som företagare att hitta rätt bland lagar och regler. Syftet är att samordna och förenkla processen kring de olika tillstånd som kan behövas.

 • Eleverna är välkomna till en ny vårtermin

  Höörs kommun hälsar alla elever välkomna till en ny termin. Undervisningen i Höörs grundskolor kommer att bedrivas på skolan under vårterminen tills vi har fått nya direktiv från Skolverket, Smittskydd Skåne eller Folkhälsomyndigheten.

 • Nytt år, nya barn och nya rutiner!

  Nu öppnar digitala föräldraskapsbekräftelser för ogifta föräldrar.

 • Gott nytt år och var rädda om varandra

  Höörs kommun önskar alla ett gott slut och en god början på 2022. Ta hand om dina medmänniskor och följ Folkhälsomyndigheternas rekommendationer när du firar in det nya året. Ska du fira med fyrverkerier ber i dig att vara försiktigt och ta hänsyn till din omgivning.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.