Senaste nyheter

 • Kommunfullmäktige sammanträder

  Kommunfullmäktige sammanträder onsdagen den 29 januari klockan 19.00, på Älvkullen, Älvgatan 2 i Höör. Fullmäktiges sammanträden är offentliga och alla är välkomna att närvara.

 • Föräldrautbildning våren 2020

  Höörs kommun bjuder återigen in till föräldrautbildning för er med barn i åldern 3-12 år.

 • Flera fall av bedrägeriförsök mot äldre

  Den senaste tiden har flera fall där falska poliser försöker lura till sig pengar från äldre uppmärksammats. Det kan ske via telefon eller hembesök.

 • Gott nytt år önskar Höörs kommun

  Vi önskar alla ett gott slut och en god början på 2020. Var försiktig och följ föreskrifterna om du ska hantera raketer på nyårsafton. Fyrverkerier kan vara vackra och festliga – men även farliga.

 • Vi söker VD för Höörs Fastighets AB

  Vi söker en ny VD som stimuleras av att utveckla samhället i stort tillsammans med kompetenta medarbetare. HFAB är i ett expansivt skede med flera spännande nybyggnadsprojekt och söker en utvecklingsinriktad VD.

 • Vem blir årets Höörsambassadör?

  Utmärkelsen ska gå till en person, ett företag eller en förening som visat sig vara en god ambassadör och marknadsförare av Höör. Lämna ditt förslag senast den 15 januari 2020.

 • GPS-larm för trygghet, säkerhet och ökad aktivitetsnivå

  Med en åldrande befolkning och allt fler äldre med stora hjälpbehov står Sveriges kommuner inför stora utmaningar. Innovatörerna i Höörs kommun arbetar därför aktivt med att se vilka problem som finns och att ta fram en hel del nya lösningar.

 • Aktivitet Höör – positivt integrationsprojekt

  Genom studiebesök på arbetsplatser, mässor, föreningar och utbildningar får en grupp personer i projektet Aktivitet Höör en större förståelse och kunskap om arbetsmarknaden i Sverige.

 • Resultat trygghetsmätning 2019

  Nu har resultatet för 2019 i polisens och kommunernas årliga trygghetsmätning sammanställts. Det visar ett något förbättrat totalindex för lokalpolisområde Eslövs tre kommuner tillsammans.

 • Familjerådslag ett starkt verktyg för ökat medborgarinflytande

  Sen 1999 används familjerådslag som metod i Höörs kommun. Fokus för ett familjerådslag är att planera för framtiden. Barnens möjlighet att göra sig hörda är en av många positiva effekter av familjerådslag som också bekräftas av nordisk forskning inom ämnet. 

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.