Senaste nyheter

 • Kommunfullmäktige sammanträder

  Kommunfullmäktige sammanträder onsdagen den 14 april klockan 19.00, på Älvkullen, Älvgatan 2 i Höör. Fullmäktiges sammanträden är offentliga. I dessa tider ber vi dig att följa sammanträdet via vår webbsändning.

 • Försenade fakturor för förskola och fritidsverksamhet

  På grund av systemfel är fakturorna för barnomsorg från Höörs kommun för april månad försenade. Det gäller både förskola och fritidshem för alla fristående och kommunala förskolor och fritidshem.

 • Ny omgång av DAN

  Nu startar Höörs kommun igång en ny omgång av DAN, ett projekt för dig som är mellan 16-65 år och långtidsarbetslös.

 • Premiär för vår nya bokbuss

  Den 12 april rullar bibliotekets nya bokbuss igång. Bussen, som är ett bibliotek i miniatyr, kommer att köra runt i Höörs kommun enligt en fast turlista. Även skolor och förskolor kommer att få besök av bussen, som gjort succé redan under provkörningen.

 • Bedragare utger sig för att vara från hemtjänsten

  Det har kommit till vår kännedom att det just nu är en okänd person som ringer upp kommuninvånare och uppger sig för att komma från hemtjänsten. Tänk på att personalen inom hemtjänsten på Höörs kommun kommer alltid iklädd i kommunens arbetskläder och har legitimation med foto och kommunens logotyp.

 • Älvkullen öppet under påskhelgen

  Du som känner dig ledsen, orolig och vill prata med någon har möjlighet att komma till Älvkullen även i påsk. Personal kommer att finnas på Älvkullen under påskhelgen.

 • Kommunen aktiverar krisstöd

  Den person som varit försvunnen sedan natten till tisdag har nu påträffats avliden i Höör. Du som är orolig, ledsen och vill prata med någon kan komma till Älvkullen idag och imorgon. 

 • Företagsmotorn gav stöd åt flera företag i Höör

  Projektet Företagsmotorn startade under 2020 som ett sätt att ge stöd till företag i Coronapandemin. Nu har projektet avslutats och utvärderats. Utvärderingen visar på goda resultat.

 • Höörs kommun gör en satsning på näringslivet

  Höörs kommun arbetar med ett nytt näringslivsprogram med mål att utveckla ännu bättre företagsklimat. Kommunen startar Facebooksidan Näringsliv Höör, men jobbar också mer med företagsbesök och att fler medarbetare ska bli engagerade i näringslivets utveckling.

 • Bjäret – ett nytt naturreservat i Höörs kommun

  Det har bildats ett nytt naturreservat i Höörs kommun! Det heter Bjäret, och ligger vid Dagstorpssjön och Ulfsbjär.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.