Senaste nyheter

 • Förändringar i buss- och tågtrafiken

  Från och med den 10 december gäller nya tidtabeller för kollektivtrafiken i Skåne. Utöver tidsjusteringar av tabellen så har Skånetrafiken valt att dra in några turer för busslinjerna 444 och 448. Det blir också färre direkttåg till Köpenhamn.

 • Flytta din Skånetrafiken-biljett från kort till app

  Är du ungdom och har ungdomsbiljett eller skolbiljett från Skånetrafiken? Då kan du flytta din biljett till Skånetrafikens app.

 • Kommunfullmäktige sammanträder

  Kommunfullmäktige sammanträder onsdagen den 6 december klockan 19.00 på Älvkullen, Älvgatan 2 i Höör.

 • Kommunen säljer villatomter på Maglehill

  Under december släpps 13 villatomter till försäljning i detaljplanområde Maglehill väst. Det är i området som gränsar till idrottshallen.

 • Skåne högriskområde för fågelinfluensa

  Nu är det en förhöjd risk för fågelinfluensa i hela Skåne. För att skydda dina tamfåglar behöver du följa särskilda regler som finns för högriskområden. Det är viktigt att du gör vad som krävs för att undvika att dina fåglar blir sjuka.

 • Med anledning av händelsen på en skola som ledde till att en lärare avskedades

  Nyligen har Höörs kommuns agerande gentemot en lärare på en skola i Höör väckt uppmärksamhet. Efter en ordväxling mellan en lärare och en elev, eskalerade situationen till fysiskt våld. Kommunen valde efter en utredning av händelsen att avskeda läraren, och välkomnar nu en granskning som kan ge vägledning i hur kommunen som arbetsgivare ska agera […]

 • Vattenkiosk på Terminalvägen åter öppen

  Uppdatering 1 december: Vattenkiosken har åter öppnats. Det går nu att hämta dricksvatten i medhavda behållare.

 • Höör – en av de tryggaste kommunerna i Skåne 

  Polisens och kommunernas årliga trygghetsmätning visar att Höör upplevs som en av de tryggaste kommunerna i Skåne, och tryggheten hos de boende i Höör har ökat jämfört med förra året. Den konkreta känslan av otrygghet hos medborgarna i kommunen är mycket låg.

 • Maglehills särskilda boende snart redo för inflytt

  Arbetet på Maglehill flyter på enligt tidsplan. Först ut att färdigställas blir det särskilda boendet (säbo) med beräknad inflytt i februari.

 • Beslut om ny riskklassningsmodell

  Livsmedelsverket har beslutat om en ny riskklassningsmodell för livsmedelsföretag. Den nya modellen kommer att ersätta dagens riskklassningsmodell från och med den 1 januari 2024.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.