Senaste nyheter

 • Internationellt studiebesök på kommunen

  Annette Dietrich, lektor och projektledare på universitetet i Luzern i Schweiz, är på studiebesök på Höörs kommun den 27 och 28 september. Annette, som ingår i en grupp som har i uppdrag att samordna och implementera familjerådslag i Schweiz, är i Höör för att lära sig mer om hur kommunen arbetar med familjerådslag.

 • Aktuellt läge om coronaviruset vecka 38

  Region Skåne rapporterar om en fortsatt minskning av covid-19-smitta i alla åldrar i Skåne. Även i Höörs kommun ser vi en fortsatt minskad smittspridning. Antal fall av konstaterat coronavirus har halverats i Höör jämfört med förra veckan.

 • Höörs kommun klättrar i rankning

  Igår kom Svenskt Näringslivs rankning av vilka kommuner i Sverige som har bäst företagarklimat. Höörs kommun klättrar 40 platser upp i rankningen.

 • Träffa oss i Tjörnarp!

  Hur ser ditt framtida Tjörnarp ut? På torsdag den 23 september finns vi vid järnvägsstationen i Tjörnarp och tar emot synpunkter inför en ny utvecklingsplan.

 • Aktuellt läge om coronaviruset vecka 37

  Region Skåne rapporterar om en försiktig minskning av covid-19-smitta i Skåne. Antalet konstaterade smittade fall av covid-19 har minskat något under den senaste veckan och andelen positiva minskar i alla åldersgrupper, skriver regionen i ett pressmeddelande. Efter en ökad smittspridning ser vi de senaste två veckorna en sakta nedåtgående trend av smittade i Höörs kommun.

 • Anmäl dig till ABC Tonår föräldrautbildning

  Först till kvarn… Det finns några platser kvar till föräldrautbildningen ABC Tonår – utbildningen för dig som har en tonåring i åldern 13-19 år hemma. Skynda dig att anmäla dig, den 28 september startar vi igång.

 • Hjälp med att boka vaccinering

  Nu kan du få hjälp med att boka vaccinering av covid-19. På tisdag den 14/9 kl. 13-16 står Länsstyrelsen Skånes informationshubb vid City Gross i Höör.

 • Hur ser ditt framtida Tjörnarp ut?

  Hur tycker du att Tjörnarp ska se ut i framtiden? Nu kan du vara med och påverka genom att svara på en enkät!

 • Ny omgång av DAN

  Nu startar Höörs kommun igång en ny omgång av DAN, ett projekt för dig som är långtidsarbetslös.

 • Nyhet på Musikskolan

  Från och med vecka 38 får konstintresserade barn och ungdomar i Höör möjlighet att fördjupa sig i sitt eget skapande i Musikskolans nya satsning Bild & Form.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.