Legionellabakterier i bubbelpoolen i simhallen

Fredagen 12 april: Under ett rutinprov av vattnet i Höörs Bad och Sportcentrum påträffades legionellabakterier i bubbelpoolen. Du som nyligen har badat i bubbelpoolen och därefter blivit sjuk behöver vara uppmärksam på dina symptom och kontakta sjukvården. Läs mer här.

Använd gärna ambulerade röstmottagare

Söndag den 11 september är valdag för valet till riksdag, region- och kommunfullmäktige 2022. Du som inte har möjlighet att ta dig till val- eller förtidsröstningslokalen kan rösta i hemmet med hjälp av ambulerade röstmottagare.

Höörs kommun har gjort ändringar av valdistrikt, din vallokal står på ditt röstkort. Vallokalerna är öppna klockan 8–20 på valdagen den 11 september. Om du inte vet vilken vallokal du ska gå till kan du alltid gå till förtidsröstningslokalen på stationshuset i Höör. Du kan även välja valfri förtidsröstningslokal i hela Sverige och lämna din röst där. Det går att rösta på förtidsröstningslokalerna även under valdagen.

Rösta via bud eller ambulerande röstmottagare

Du som inte kan komma till en förtidsröstningslokal kam rösta via ombud. Det finns även möjlighet att boka tid för röstning i hemmet via ambulerande röstmottagare.

Förtidsrösta i stationshusets väntsal

Förtidsröstningslokalen är väntsalen i stationshuset i Höör, på Järnvägsgatan 1. Öppettider är måndag till fredag klockan 11–18, lördag och söndag klockan 10–14. Lördagen den 10 september är det öppet extra länge, klockan 9-15 och valdagen söndagen den 11 september är det öppet klockan 8-20. Just nu är det många som förtidsröstar i Höör.

Frågor om valet

Har du frågor kring valet kan du kontakta kanslichef Gunilla Dencker Skog på telefon 0413-28163. Gunilla är tillgänglig söndagen den 11 september mellan klockan 8 och 20.

Mer information om valet 2022 finns på vår webbplats.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.