Förbud mot eldning utomhus

Just nu är det förbjudet att elda utomhus. Förbudet gäller tills vidare. Orsaken är den stora risken för mark- och skogsbränder. Eldningsförbudet gäller i kommunerna Kristianstad, Hässleholm, Hörby, Höör, Östra Göinge, Osby och Bromölla.

Senaste nyheter

 • Skånemästarna kämpade i riksfinalen

  Klass 8C från Sätoftaskolan är Skånemästare i Teknikåttan men fick se sig besegrade i riksfinalen, som avgjordes i flera moment.

 • Första badvattenproverna tas på tisdag

  Sommaren kom tidigt och därför startar provtagning av badvatten redan nästa vecka. I Höörs kommun finns sex kommunala badplatser. Badvattenprover tas var fjärde vecka hela badsäsongen.

 • Kommunfullmäktige sammanträder

  Kommunfullmäktige sammanträder onsdagen den 30 maj klockan 19.00, på Älvkullen, Älvgatan 2 i Höör. Fullmäktiges sammanträden är offentliga och alla är välkomna att närvara.

 • Klass 8C i Teknikåttans riksfinal

  Klass 8C från Sätoftaskolan är ett av tolv lag som tagit sig ända till riksfinalen i Teknikåttan. Och i morgon är det dags! Till tävlingsgrenarna hör kastmaskin och kod.

 • Gratis resor på sommarlovet

  Alla ungdomar som går ut årskurs 6-9, eller år 1-2 i gymnasieskolan till sommaren reser gratis med kollektivtrafiken. Senast den 11 juni ska du ha fått din biljett i brevlådan. Det är Skånetrafiken som skickar ut biljetterna.

 • Ringsjöskolan tävlar i Istanbul

  För fjärde gången är elever och lärare på plats i Turkiet för att delta i en internationell forskningstävling. Årets tävlingsbidrag handlar om bekämpning av bakterier, svampar och alger.

 • Årskurs fyra stannar i Tjörnarp

  De sju elever på Tjörnarps skola som till hösten ska börja årskurs 4 kommer att få gå kvar i Tjörnarp nästa läsår. Det beslutade barn- och utbildningsnämnden igår kväll.

 • Full pott till kultur i skolan

  Höörs kommun får 374 000 kronor i bidrag för Skapande skola kommande läsår. Pengarna är öronmärkta för kultur i skolan.

 • Loppmarknaden är tillbaka på Nya torg

  Efter en tid i dvala återuppstår loppmarknaden på Nya torg. Det är nätverket Tillsammans Höör som bestämt sig för att ta över verksamheten.

 • Bollkastare ska fixa segern

  Imorgon väntar semifinal i teknikåttan för klass 8C på Sätoftaskolan. Tävlingen består av tre grenar: bollkastare, kodning och blogg.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.