Senaste nyheter

 • Kommunfullmäktige sammanträder

  Kommunfullmäktige sammanträder tisdagen den 28 maj klockan 19.00, på Älvkullen, Älvgatan 2 i Höör. Fullmäktiges sammanträden är offentliga och alla är välkomna att närvara.

 • Sommarlovsaktiviteter i Höör 2019

  På sommarlovet finns det mycket roligt att hitta på i Höörs kommun som att bada, leka och vara tillsammans med kompisar. Men det finns också en hel del sommarlovsaktiviteter som du kan anmäla dig till.

 • Samråd – Detaljplan för del av Åkersberg 1:6 m fl. fastigheter (Maglehill)

  Syftet med detaljplanen är att möjliggöra särskilt boende för äldre med upp till cirka 90 platser, förskola med cirka 8-9 avdelningar, skola för cirka 500 barn samt idrottshall med skolidrottsplats, en gång- och cykelväg mot Maglasäte med mera.

 • Förtidsröstning till EU-valet igång

  Söndagen den 26 maj 2019 är det val till Europaparlamentet, EU-val, i Sverige. Du kan förtidsrösta till EU-valet från och med den 8 maj.

 • Reducerad verksamhet hemsjukvård i sommar

  Under sommaren 2019 kan det förekomma längre väntetider när det gäller inskrivning av nya patienter för hemsjukvård, för att få hjälpmedel och rehabilitering.

 • Om eldning utomhus

  Det är många som undrar vad som gäller vid eldning utomhus. Just nu råder inget eldningsförbud i Höörs kommun men följ dessa regler som gäller oavsett hur förhållandena är nu.

 • Jobba med EU-valet

  Vill du göra en skillnad för demokratin? Vill du bli en av 100 röstmottagare i EU-valet 26 maj i år? Anmäl ditt intresse här.

 • Detaljplan för Fogdaröd 8:2 är antagen

  Detaljplanen för Fogdaröd 8:2 blev antagen av kommunfullmäktige den 27 mars 2019.

 • Kommunens löften till Höörs invånare

  Medborgarlöften är en del av ett samverkansavtal mellan polis och kommun som baseras på vad de som bor och vistas i kommunen upplever som viktigt för att de ska känna sig trygga och säkra. Tillsammans med Polisen och andra lokala aktörer har vi därför skrivit under ett antal löften som vi vill ge till Höörs […]

 • Bygglovsinformation över disk

  Kom och prata bygglov på kommunhuset! Varannan måndag fram till sommaren är du välkommen på drop-in för att ställa dina bygglovsfrågor. Våra handläggare finns på plats för att svara och du behöver inte boka tid.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.