Senaste nyheter

 • Projektsamverkan Trygg Rätt

  Under 2021 arbetar Höörs kommun med att omdana den tidigare fältverksamheten för att på ett framåtlutat sätt möta behovet av ett förebyggande arbete för barn, ungdomar och deras familjer i samarbete mellan social sektor, barn- och utbildningssektorn samt sektorn för kultur, arbete och folkhälsa.

 • Höörs kommun först med mobila trygghetslarm i stor skala

  Höörs kommun är först med att ge alla medborgare med behov av trygghetslarm möjlighet att använda trygghetslarm som fungerar både inom- och utomhus. Mobila trygghetslarm, också kända som GPS-larm, fungerar såväl i det egna hemmet som ute i stugan, på promenaden och i butiken.

 • Höörs kommun får 619 000 kronor till kulturen i skolan

  Statens kulturråd fördelar varje år medel till landets grundskolor, ett så kallat Skapande skola-bidrag, för att barn och unga själva ska skapa och få fler kulturella upplevelser. Nu är fördelningen för 2021 gjord och Höörs kommun kommer att tilldelas 619 000 kronor, vilket är 40 000 kronor mer än föregående år. Ett välkommet tillskott, som ska användas […]

 • En finstämd valborgshälsning från Höörs Musikskola

  Precis som de flesta andra evenemang under pandemin är de traditionella valborgsmässofirandena och majbrasorna inställda i år. Njut i stället av en finstämd digital valborgshälsning från Höörs Musikskola.

 • Samlingslokalen Älvkullen öppen för allmänheten fredagen den 30 april

  Stora salen i Älvkullen kommer att vara öppen under fredagen mellan klockan 13 och 16.

 • Årets nattvandringskommun 2020

  Höörs kommun har tilldelats priset Årets nattvandringskommun 2020, för sitt stöd i arbetet med den lokala nattvandringsgruppen Nattvandring Höör. Det är stiftelsen nattvandring.nu som har valt att dela ut priset till Höörs kommun.

 • Byte av trygghetslarm Neat Neo

  På måndag den 26 april påbörjas byte av trygghetslarm av märket Neat Neo. Bytet, som sker på grund av driftstörningar, är kostnadsfritt. Du som har ett trygghetslarm av märket Neat Neo kommer att bli kontaktad av larmgruppen. Det underlättar om du är hemma när bytet sker.

 • Filmad festival med kreativa Höörsungdomar på lördag

  Imorgon lördag är det äntligen dags för UKM Höör! I år är festivalen digital och alla som vill kan därför titta på de filmade uppträdandena. Festivalen bjuder på både musik och dans som framförs av duktiga ungdomar från Höör.

 • Kommunfullmäktige sammanträder

  Kommunfullmäktige sammanträder onsdagen den 14 april klockan 19.00, på Älvkullen, Älvgatan 2 i Höör. Fullmäktiges sammanträden är offentliga. I dessa tider ber vi dig att följa sammanträdet via vår webbsändning.

 • Försenade fakturor för förskola och fritidsverksamhet

  På grund av systemfel är fakturorna för barnomsorg från Höörs kommun för april månad försenade. Det gäller både förskola och fritidshem för alla fristående och kommunala förskolor och fritidshem.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.