Eldningsförbud

På grund av den stora risken för bränder i skog och mark har Räddningstjänsten Skånemitt beslutat om eldningsförbud. Förbudet gäller från och med den 21 maj klockan 13. Eldningsförbudet gäller i Höörs kommun. Förbudet gäller tills vidare och kan kvarstå även om en mindre mängd nederbörd kan komma lokalt. Du får laga mat och grilla på fasta grillplatser. Läs mer om eldningsförbudet.

Hög vattenförbrukning – spara på vattnet

Just nu är vattenförbrukningen hög i kommunen och vattenverken har svårt att producera de mängder dricksvatten som används. Mittskåne Vatten uppmanar därför till att spara på vattnet för att minska vattenanvändningen och för att säkerställa att vattnet räcker till mat, dryck och hygien. Läs mer.

Byte av trygghetslarm Neat Neo

På måndag den 26 april påbörjas byte av trygghetslarm av märket Neat Neo. Bytet, som sker på grund av driftstörningar, är kostnadsfritt. Du som har ett trygghetslarm av märket Neat Neo kommer att bli kontaktad av larmgruppen. Det underlättar om du är hemma när bytet sker.

Trygghetslarm Neat Novo.

Bild på trygghetslarmet Neat Neo, som ska bytas ut. Alla som har trygghetslarm av märket Neat Neo kommer att kontaktas successivt. På grund av driftstörningar är det viktigt att trygghetslarmet byts ut.

Vid frågor kan du ta kontakt med gruppledare på telefonnummer 0413-284 68 eller 0413-284 69. Du kan även ringa till enhetschef på telefonnummer 0413-284 47.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.