Dags att nominera till Årets Höörsambassadör

Vi letar efter en person, ett företag eller en förening som visat sig vara en god ambassadör och marknadsförare av Höör. Känner du någon passar in i bilden? Nominera dem till utmärkelsen Årets Höörsambassadör. Vi behöver ha din nominering senast den 14 april.

Här finns många engagerade personer – enskilda, i föreningar och i företag som är med och sätter Höörs kommun på kartan. Listan på de som fått utmärkelsen tidigare år är imponerande och jag är övertygad om att det kommer in många fina förslag även detta år, säger Peter Wollin, destinations- och näringslivschef i Höörs kommun.

En hedersutmärkelse

Utmärkelsen Årets Höörsambassadör är en hedersutmärkelse som årligen delas ut till en person, ett företag eller en förening som aktivt verkat för att förstärka den positiva bilden av Höörs kommun. Vi letar helt enkelt efter någon eller några som, genom sin verksamhet i Höör eller på annan plats, genom sitt arbete, sitt sätt att agera och synas, har visat sig vara en god ambassadör och marknadsförare av Höör, och förstärkt den positiva bilden av vår kommun.

Nominera senast den 14 april

Nomineringen görs genom att skicka ett mejl till kommun@hoor.se eller ett brev till Höörs kommun, Peter Wollin, Box 53, 243 21 Höör. Märk brevet med texten ”Årets Höörsambassadör”. Skriv gärna en kort motivering och ge exempel på hur den nominerade har verkat för att förstärka den positiva bilden av Höörs kommun.

Vi behöver ha ditt förslag senast den 14 april. Utmärkelsen Årets Höörsambassadör kommer att delas ut i samband med ett kommunfullmäktiges sammanträden senare under våren.

På vår webbsida kan du läsa om och inspireras av tidigare års pristagare av utmärkelsen Höörs Ambassadör.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.