Eldningsförbud

På grund av den stora risken för bränder i skog och mark har Räddningstjänsten Skånemitt beslutat om eldningsförbud. Förbudet gäller från och med den 21 maj klockan 13. Eldningsförbudet gäller i Höörs kommun. Förbudet gäller tills vidare och kan kvarstå även om en mindre mängd nederbörd kan komma lokalt. Du får laga mat och grilla på fasta grillplatser. Läs mer om eldningsförbudet.

Hög vattenförbrukning – spara på vattnet

Just nu är vattenförbrukningen hög i kommunen och vattenverken har svårt att producera de mängder dricksvatten som används. Mittskåne Vatten uppmanar därför till att spara på vattnet för att minska vattenanvändningen och för att säkerställa att vattnet räcker till mat, dryck och hygien. Läs mer.

Föräldrautbildning för tonårsföräldrar

Nu drar snart ABC föräldrautbildning för dig med barn i åldern 13-18 år, igång. Sista datum att skicka in en intresseanmälan är den 13 mars och den första av utbildningens fyra träffar hålls den 19 mars.

Har du en tonåring hemma?

Att vara förälder till en tonåring kan vara både spännande och utmanande. Du som är förälder, bonusförälder eller annan vuxen som bor med en tonåring kan nu anmäla dig till föräldrautbildning för tonårsföräldrar. Syftet med föräldrautbildning är att stärka relationen mellan förälder och tonåring och bidra till tonåringens välmående.

Så anmäler du dig

Du skickar anmälan till: tove.strutz@hoor.se
I anmälan skriver du:

  • namn
  • mobilnummer
  • mejladress
  • ålder på barnet eller barnen.
  • eventuella allergier

Vi kontaktar er inför kursstart med en bekräftelse och mer information.
Skicka in din intresseanmälan senast 13 mars. Det finns ett begränsat antal platser som kommer tilldelas genom lottning.

ABC tonår föräldrautbildning

ABC Tonår består av fyra gruppträffar. Eftersom träffarna bygger på varandra är det viktigt att ni deltar vid alla träffarna. Gruppträffarna leds av utbildade gruppledare och träffarna är 2,5 timme.

Datum för träffarna: 19 mars, 2 april, 16 april och 29 april

Tid: 16.30

Varmt välkomna!

Information om utbildningen och de olika träffarna.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.