Träffa oss i Tjörnarp!

Hur ser ditt framtida Tjörnarp ut? På torsdag den 23 september finns vi vid järnvägsstationen i Tjörnarp och tar emot synpunkter inför en ny utvecklingsplan.

I arbetet med en ny utvecklingsplan för Tjörnarp tar vi emot synpunkter från alla som bor i eller har en koppling till Tjörnarp. På torsdag den 23 september kommer vi till Tjörnarps station klockan 6.30-8.30.  Kom gärna förbi, få dig en kopp kaffe eller te och en frukt och berätta för oss vad du vill med Tjörnarp! Välkommen!

Vi hade planerat att vara på plats även klockan 15.30-17.30, men på grund av att det varnas för kraftig blåst och regn så är eftermiddagens besök inställt.

Har du inte möjlighet att komma på torsdag, tar vi gärna emot dina synpunkter i en enkät. Klicka dig in på enkäten och svara på frågorna.

Läs mer om utvecklingsplanen för Tjörnarp

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.