Eldningsförbud

På grund av den stora risken för bränder i skog och mark har Räddningstjänsten Skånemitt beslutat om eldningsförbud. Förbudet gäller från och med den 21 maj klockan 13. Eldningsförbudet gäller i Höörs kommun. Förbudet gäller tills vidare och kan kvarstå även om en mindre mängd nederbörd kan komma lokalt. Du får laga mat och grilla på fasta grillplatser. Läs mer om eldningsförbudet.

Hög vattenförbrukning – spara på vattnet

Just nu är vattenförbrukningen hög i kommunen och vattenverken har svårt att producera de mängder dricksvatten som används. Mittskåne Vatten uppmanar därför till att spara på vattnet för att minska vattenanvändningen och för att säkerställa att vattnet räcker till mat, dryck och hygien. Läs mer.

Välkommen på rollatorcafé

Har du en rollator som förskrivits av kommunen och behöver service? Då är du varmt välkommen till kommunens rollatorcafé den 18:e april.

Äldre kvinna går med rollator.

Den 18:e april mellan klockan 09.00-12.00 är du, som förskrivits en rollator av kommunen, välkommen på rollatorcafé. Du hittar oss på caféet på Åtorp, Apoteksgatan 1.

Det kommer att finnas fysioterapeuter och tekniker på plats som kan se över din rollator och du kan prata körteknik eller andra frågor kring hur du använder din rollator. Det bjuds på fika och god stämning!

Det krävs ingen föranmälan och evenemanget är gratis.

Har du frågor?

Kontakta våra fysioterapeuter på telefonnummer: 0413-288 85.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.