Vi har en vinnare i fototävlingen Frostavallen i fokus

Juryn har enats om ett vinnande bidrag där bild tillsammans med motivering på ett poetiskt vis lyfter fram Frostavallen som en rofylld plats för återhämtning. Den vinnande bilden är en vy över Vaxsjön som var ett populärt motiv hos många tävlande.

Höörs kommun har fått in en mångfald av tävlingsbidrag som visar på hur Frostavallens strövområde är en plats i vardagen men också ett utflyktsmål, en plats att besöka året runt, en plats för återhämtning eller träning och även en plats som inspirerar till konstnärlig aktivitet och kreativitet. 

Tillsammans visar bilder och motiveringar att Frostavallens strövområde är en särskilt viktig plats på flera olika sätt. Det ger oss massor av insikter som vi kan använda och som vi kommer ta med oss i det fortsatta arbetet med planprogram för Frostavallens strövområde. 

Vinnare av fototävlingen  

Max Alm-Norell är vinnare av fototävlingen och belönas med ett presentkort på 400 kronor hos Höörs handelsklubb. Vi vill tacka alla som varit med och bland de som deltagit kommer det att lottas ut mindre priser.

Bild på fiskebrygga längs med Vaxsjön dimmig horisont kan skönjas i bakgrunden
Den vinnande bilden tagen av Max Alm-Norell

Vinnarens motivering ” En paus i vardagen. En plats att fylla sin kropp med energi. Mot framtiden i harmoni.”

Så gick tävlingen till

Under en månads tid kunde tävlingssugna skicka in sina bidrag. Bidragen skulle bestå av bild och motivering som tillsammans beskrev det deltagaren tycker allra bäst om med Frostavallens strövområde.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.