Eldningsförbud

På grund av den stora risken för bränder i skog och mark har Räddningstjänsten Skånemitt beslutat om eldningsförbud. Förbudet gäller från och med den 21 maj klockan 13. Eldningsförbudet gäller i Höörs kommun. Förbudet gäller tills vidare och kan kvarstå även om en mindre mängd nederbörd kan komma lokalt. Du får laga mat och grilla på fasta grillplatser. Läs mer om eldningsförbudet.

Hög vattenförbrukning – spara på vattnet

Just nu är vattenförbrukningen hög i kommunen och vattenverken har svårt att producera de mängder dricksvatten som används. Mittskåne Vatten uppmanar därför till att spara på vattnet för att minska vattenanvändningen och för att säkerställa att vattnet räcker till mat, dryck och hygien. Läs mer.

Om webbplatsen

Välkommen till Höörs kommuns officiella webbplats. Här hittar du information om kommunens olika verksamheter och tjänster.

Webbplatsen riktar sig i första hand till dig som är medborgare i Höörs kommun. Vår ambition är att webbplatsen ska vara lättläst, tillgänglig och korrekt. Du ska lätt kunna hitta den information du söker.

Byggd i WordPress

Webbplatsen är byggd i publiceringsverktyget WordPress, på en plattform utvecklad av Helsingborgs Stad. Samarbetet är möjligt tack vare att WordPress bygger på öppen källkod. Koden till vår hemsida finns publicerad på Github: https://github.com/hoors-kommun/hoor-wp-theme

Hitta rätt

Höörs kommuns webbplats innehåller en stor mängd information och många sidor. Menystrukturen är uppbyggd utifrån ämne och följer en standardiserad struktur som används av många kommuner. Men det kan ändå vara svårt att hitta. Ett tips är att använda sökfunktionen.

Rapportera fel och brister

Hör av dig om du hittar fel, eller om något saknas. Webbplatsen är inte klar. Den kommer aldrig att bli klar, utan ska utvecklas och förbättras hela tiden. Med din hjälp kan den bli ännu bättre. Mejla dina synpunkter till: info@hoor.se

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.