Om evenemangskalendern

Evenemangskalendern på kommunens webbplats kan visa allt möjligt som händer i Höör, inte bara sånt som arrangeras av kommunen.

Till evenemangskalendern

Vi tar gärna emot information om olika händelser för publicering. Målgruppen kan vara smal, men arrangemangen måste vara riktade mot allmänheten och öppna för alla. De måste inte vara gratis, men får heller inte vara rent kommersiella, som till exempel utförsäljningar och andra säljevent. Vi publicerar heller inte partipolitiska eller religiösa evenemang. Vid tveksamheter avgör kommunens hemsidesansvariga om evenemanget ska publiceras eller inte.

Tipsa om evenemang!

Fyll i vårt evenemangsformulär – gärna i god tid innan. Vi publicerar så snart vi kan men ibland kan det dröja några dagar. Om du har en bild som passar till evenemanget är det toppen! Bilden ska fungera i formatet 16:9 och behöver vara så pass högupplöst att den kan visas i 1200×675 pixlar. Vi tar emot bilder i filformaten jpg och png.

Använd vår e-tjänst för att tipsa om evenemang.

Hantering av personuppgifter

För att kunna hantera din begäran om publicering av evenemang behöver vi registrera och behandla de personuppgifter du lämnat. Vi raderar uppgifterna i samband med att evenemanget varit.

Om du har frågor kring vår hantering av personuppgifter kan du alltid kontakta oss på; informationssakerhet@hoor.se.

Läs mer om Hantering av personuppgifter

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.