Får jag lov?

Kändes bygglovet lätt som en dans eller som en omöjlig tango? Nu kan du hjälpa till att förbättra bygglovsprocessen i Höörs kommun.

Vi söker dig som vill vara med och berätta om dina upplevelser och önskemål av att söka bygglov i Höörs kommun. Vi vill förstå ditt behov, vad är svårt och hur vi kan förbättra bygglovsprocessen? Målet är att det vi kommer fram till ska mynna ut i en digital lösning som vi skapat tillsammans.  

Så deltar du

Du deltar genom att ingå i en fokusgrupp i vårt digitaliseringsprojekt – Får jag lov?

Fokusgruppen träffas 16 juni klockan 8 eller klockan 15, du väljer en av tiderna. Den första träffen består av en workshop som pågår i cirka 1 timme. Under workshoppen kommer vi  prata om behov och erfarenheter i samband med bygglovsprocessen. Du avgör själv om du vill vara med på ytterligare träffar med fokusgruppen. På framtida träffar kan det till exempel handla om att testa prototyper och ge synpunkter på dem.    

Anmäl dig  senast 15 juni 

Du anmäler ditt intresse i formuläret nedan. Vi ser fram emot att förbättra bygglovsprocessen tillsammans med dig!

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.