Legionellabakterier i bubbelpoolen i simhallen

Under ett rutinprov av vattnet i Höörs Bad och Sportcentrum påträffades legionellabakterier i bubbelpoolen. Du som har badat i bubbelpoolen och därefter blivit sjuk behöver vara uppmärksam på dina symptom och kontakta sjukvården. Läs mer här.

Visa upp ditt bästa Frostavallen

Visa upp ditt bästa Frostavallen i fototävlingen – Frostavallen i fokus! Du tävlar med bild och motivering som tillsammans beskriver det du tycker allra bäst om med Frostavallen. Skicka in ditt bidrag senast 15 oktober.

Varför har vi en fototävling?

Just nu tittar Höörs kommun extra noga på Frostavallens strövområde ur ett utvecklingsperspektiv i samband med arbetet för nytt planprogram för Frostavallen. Ditt bidrag ger Höörs kommun en ökad förståelse för hur du och andra medborgare uppfattar området kring Frostavallen. Läs mer om planprogram och varför de behövs.

Så funkar det

Du skickar in en bild som du själv har tagit från Frostavallens strövområde och skriver en motivering till bilden. I din motivering beskriver du vad som är det bästa med Frostavallen och just den plats du har valt att visa upp, maximalt 500 tecken. Det är bilden tillsammans med motiveringen som utgör tävlingsbidraget.

Bilden behöver inte vara nytagen, det viktiga är att det är du själv som har tagit bilden och att den är tagen i Frostavallenområdet. Tänk också på att bilden inte får innehålla identifierbara personer. Du kan skicka in upp till 3 bilder med tillhörande motiveringar.

Det vinnande bidraget belönas med ett presentkort på 400 kronor hos Höörs handelsklubb. Det kommer även att lottas ut fina priser bland alla deltagare under tävlingens gång. Det vinnande bidraget kommer presenteras i kommunens digitala kanaler i slutet av oktober.

En jury bestående av personer som arbetar på Höörs kommun kommer att besluta vem som vinner tävlingen. Beslutet tas med hänsyn till bildkvalitet, kreativitet och motivering.

Alla åldrar får vara med

Det finns två tävlingsklasser, en barn- och ungdomsklass och en vuxenklass för alla som är 18 år eller äldre. Från den 15 september kommer du att kunna skicka in bilder. Alla får vara med, men du som är under 18 år behöver ett godkännande från målsman. För att lämna in ett bidrag måste du logga in med BankID och vi behöver dina kontaktuppgifter, så att vi kan kontakta dig i samband med eventuell vinst.

Skicka in ditt bidrag via vår e-tjänst.

Tävlingsvillkor

  • Som deltagare godkänner du att Höörs kommun får visa ditt tävlingsbidrag (din bild) tillsammans med motivering i kommunens digitala kanaler i samband med tävlingen.
  • Som deltagare godkänner du att Höörs kommun hanterar dina personuppgifter för att kunna administrera tävlingen. Personuppgifterna tas bort när tävlingen är avslutad.
  • Bilden får inte innehålla identifierbara människor.
  • Du får skicka in minst en och- maximalt tre bilder.
  • Du ska ha tagit bilden själv. Det innebär att du tar fullt ansvar för äganderätten av bilden som du skickar in till tävlingen.
  • Höörs kommun efterfrågar även rätten att, efter tävlingen, använda bilden i planer och program. Om du inte vill att Höörs kommun ska få använda din bild i framtida planer och program ska detta anges i samband med att du skickar in.
  • Höörs kommun förbehåller sig rätten att diskvalificera bilder som anses olämpliga.
  • Höörs kommun behandlar alla personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Läs mer om hur Höörs kommun hanterar personuppgifter.
  • I samband med publicering av vinnare av tävlingen kommer för- och efternamn att publiceras. Om du inte vill att ditt- eller ditt barns namn ska publiceras tillsammans med bidraget, ska detta anges i samband med att du skickar in.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.