Eldningsförbud

På grund av den stora risken för bränder i skog och mark har Räddningstjänsten Skånemitt beslutat om eldningsförbud. Förbudet gäller från och med den 21 maj klockan 13. Eldningsförbudet gäller i Höörs kommun. Förbudet gäller tills vidare och kan kvarstå även om en mindre mängd nederbörd kan komma lokalt. Du får laga mat och grilla på fasta grillplatser. Läs mer om eldningsförbudet.

Hög vattenförbrukning – spara på vattnet

Just nu är vattenförbrukningen hög i kommunen och vattenverken har svårt att producera de mängder dricksvatten som används. Mittskåne Vatten uppmanar därför till att spara på vattnet för att minska vattenanvändningen och för att säkerställa att vattnet räcker till mat, dryck och hygien. Läs mer.

Höörs Bad och Sportcentrum öppnar igen

När smittspridningen tog fart, stängde Höörs Bad och Sportcentrum ner för allmänheten. Nästa vecka öppnar simhallen upp igen och kan presentera flera nyheter.

Måndag den 16 augusti öppnar Höörs Bad och Sportcentrum upp anläggningen igen efter en längre stängning som gjordes på grund av coronapandemin. Badet har hållit öppet för simundervisning för skolorna i Höörs kommun, men för allmänheten har det varit stängt sedan i oktober.

I och med öppningen, presenterar man också några nyheter. Bland annat är simhallen numera kontantfri, rutschkanan Spaceball är riven och badet öppnar redan kl 06.30 för morgonpigga simmare på vardagar.

Läs mer hos Höörs Bad och Sportcentrum

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.