Eldningsförbud i Skåne nordost

På grund av den stora risken för bränder i skog och mark har räddningscheferna för kommunerna i Skåne nordost beslutat om förbud mot eldning utomhus. Förbudet gäller från och med måndagen den 10 augusti.

Eldningsförbudet gäller i kommunerna Hässleholm, Kristianstad, Hörby, Höör, Östra Göinge, Osby och Bromölla. Förbudet gäller tills vidare och kan kvarstå även om en mindre mängd nederbörd kan komma lokalt.

Du får laga mat och grilla på fasta grillplatser. Du får grilla med grillkol, grillbriketter, på gasolgrill och i spritkök.

Höörs Bad och Sportcentrum

Höörs Bad och Sportcentrum är anläggningen för dig som gillar bad, lek, friskvård, sportaktiviteter och styrketräning. I anslutning till simhallen finns ett gym och tre sporthallar som du kan boka.

I simhallen finns det en 25-metersbassäng med fem banor, en mindre bassäng för exempelvis vattengymnastik, bubbelpool, barnbassäng, ångbastu samt en vattenrutschkana.

Fika och försäljning

Cafeterian är öppen när badet är öppet för allmänheten och där kan du köpa enkel fika med läsk, kaffe, kakor och glass. Du får gärna ta med egen matsäck till simhallen. Observera att glas inte är tillåtet inne i badet. I receptionen finns det möjlighet att köpa badkläder och olika simtillbehör. Vi har även försäljning av simmärken.

Aktiviteter

Förutom motionssim och fritt bad, kan vi bland annat erbjuda simskola och vattengympa. På sidan Priser kan du se vad det kostar att besöka simhallen.

Gym och sporthallar

I anslutning till badet finns även ett gym som drivs av Actic. På Höörs Bad och Sportcentrum finns det också tre sporthallar med varierande möjligheter till aktiviteter. De tre hallarna kallas Sporthallen, Idrottshallen och Budohallen, och alla går att boka via Höörs kommuns hemsida.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.