Höörs Bad och Sportcentrum

Höörs Bad och Sportcentrum är anläggningen för dig som gillar bad, lek, friskvård, sportaktiviteter. I anslutning till simhallen finns tre sporthallar som du kan boka.

I simhallen finns det en 25-metersbassäng med fem banor, en mindre bassäng för exempelvis vattengymnastik, bubbelpool, barnbassäng, ångbastu samt en vattenrutschkana.

Aktiviteter

Förutom motionssim och fritt bad, kan vi bland annat erbjuda vattengympa och simskola.

Fika och försäljning

Cafeterian är öppen när badet är öppet för allmänheten. Här kan du köpa enklare mat och dryck såsom pannkakor, Pan Pizza, kaffe, kakor och glass. Du får gärna ta med egen matsäck till simhallen. Observera att glas och porslin inte är tillåtet inne i badet. I receptionen finns det möjlighet att köpa badkläder och olika tillbehör. Vi har även försäljning av simmärken och märkessköldar.

Kontantfria

Simhallen är kontantfri. Om du ska handla glass, badkläder, inträde till simhallen med mera betalar du med kort eller swish.

Upplevelsedelen

Rutschkanan Spaceball var länge ur funktion. Den är nu riven och ett nytt golv har placerats i bassängen. Golvet gör att bassängen är 94 centimeter djup med cirka 32 grader i vattnet. Det är ett stort lyft för vår upplevelsedel. Den lilla rutschkanan är kvar i drift.

Sporthallar

På Höörs Bad och Sportcentrum finns det också tre sporthallar med varierande möjligheter till aktiviteter. De tre hallarna kallas sporthallen, idrottshallen och budohallen. Alla går att boka via Höörs kommuns hemsida.

Öppettider och priser

Simhallens öppettider.

Simhallens priser.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.