Eldningsförbud

På grund av den stora risken för bränder i skog och mark har Räddningstjänsten Skånemitt beslutat om eldningsförbud. Förbudet gäller från och med den 21 maj klockan 13. Eldningsförbudet gäller i Höörs kommun. Förbudet gäller tills vidare och kan kvarstå även om en mindre mängd nederbörd kan komma lokalt. Du får laga mat och grilla på fasta grillplatser. Läs mer om eldningsförbudet.

Hög vattenförbrukning – spara på vattnet

Just nu är vattenförbrukningen hög i kommunen och vattenverken har svårt att producera de mängder dricksvatten som används. Mittskåne Vatten uppmanar därför till att spara på vattnet för att minska vattenanvändningen och för att säkerställa att vattnet räcker till mat, dryck och hygien. Läs mer.

Sök sommarens feriearbete

Ansökan till feriearbeten år 2024 är nu stängd. Du som har ansökt om ett feriejobb i tid kommer att få veta under vecka 12 om du blir erbjuden ett feriearbete eller inte.

Ansökningstiden för feriejobb år 2024 pågick till och med den 25 februari. Ansökan till feriearbeten är nu stängd. Du som har ansökt om ett feriejobb i tid kommer att få veta under vecka 12 om du blir erbjuden ett feriearbete eller inte. Meddelandet skickas till den e-postadress som angavs i ansökan. Även du som inte erbjuds feriearbete meddelas via mejl.

Har du inte fått feriearbete så står du kvar på reservlistan och blir kontaktad om det uppstår en ledig plats.

Vilka är arbetsuppgifterna?

Feriearbetena som erbjuds är i huvudsak inom kommunala verksamheter och ideella föreningar.

  • Service och försäljning
  • Vaktmästeri, lokalvård och utomhusarbete
  • Kök, restaurang och servering
  • Förskola, kultur- och fritidsverksamhet
  • Vård och omsorg

Arbetsuppgifterna varierar beroende på arbetsplats och uppdrag. Inom samtliga arbetsområden kan det förekomma underhålls- och servicearbeten. Arbetstid och schema beslutas av feriearbetsplatsen.

Det finns även arbeten hos föreningar och organisationer förmedlade av Höörs kommun.

Arbetsperiod på tre veckor

Alla feriearbeten pågår under tre veckor. Du arbetar fyra timmar per dag och oftast antingen förmiddag eller eftermiddag.

Hur ansöker jag?

Ansökningstiden för feriejobben år 2024 pågick till och med den 25 februari. Ansökan till feriearbeten för är nu stängd. Du som har ansökt om ett feriejobb i tid kommer att få veta under vecka 12 om du blir erbjuden ett feriearbete eller inte.

Mer information om feriearbete och hur du ansöker.

Många sökande

Det är många sökande till våra feriearbeten och platserna räcker inte till alla. Vi prioriterar dem som inte tidigare haft kommunalt feriearbete.

Välkommen med din ansökan!

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.