Älvkullen – det är här det händer

Vill du att det ska hända mer på fritiden? Då är kanske Allaktivitetshuset Älvkullen och Ringsjö fritidsgård något för dig. Hos oss händer det saker under veckans alla dagar! I våra café kan du träffa kompisar och bara slappa om du vill. Du kan spela biljard, pingis, TV-spel, surfa på nätet eller göra något kreativt. Just nu är det jättepopulärt att göra sitt eget överlevnadsarmband.

På loven gör vi särskilda program med många olika aktiviteter. Några av aktiviteterna vi har haft i år är dans, skridskoåkning i ishallen, fiske i Dagstorpssjön, resor till Liseberg och Busfabriken och naturläger på Finngården.

På Ringsjöskolans fritidsgård är du välkommen om du går i klass 7 – 9 och på Älvkullen är det öppet för dej som går i klass 4 och upp till det år du fyller 20 år.

Flera föreningar och studieförbund håller till i våra lokaler och det går att delta i deras aktiviteter. Vi har replokaler för dej som spelar något instrument. Det går också att få lektioner i gitarr och trummor och i hur du producerar din egen musik.

Har du förslag på andra nya kurser som du vill gå – hör av dig till oss!
Till vänster ser du bland annat vad som är aktuellt just nu.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.