Eldningsförbud

På grund av den stora risken för bränder i skog och mark har Räddningstjänsten Skånemitt beslutat om förbud mot eldning utomhus på mark. Förbudet gäller från och med den 1 juni. Eldningsförbudet gäller i Höörs kommun. Förbudet gäller tills vidare och kan kvarstå även om en mindre mängd nederbörd kan komma lokalt. Du får laga mat och grilla på fasta grillplatser.

Utegym klart på Kvarnbäck

Från och med idag finns ett utegym klart att använda på Kvarnbäcksområdet. Ett medborgarförslag som gick från idé till verklighet.

Under våren och sommaren har det pågått ett febrilt arbete på Kvarnbäcksområdet. Sedan tidigare finns en lekplats med både linbana och fotbollsplan för de yngre i området och nu har Höörs kommun även satsat på aktiviteter för ungdomar och vuxna. En ny boulebana blev klar i juni och från och med idag finns nu också ett utegym klart att använda. Välkommen förbi!

Läs mer om satsningen på utomhusaktiveter
Läs mer om boulebanorna

Utegym på Kvarnbäck

Utegym på Kvarnbäck

Utegym på Kvarnbäck

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.