Eldningsförbud

På grund av den stora risken för bränder i skog och mark har Räddningstjänsten Skånemitt beslutat om eldningsförbud. Förbudet gäller från och med den 21 maj klockan 13. Eldningsförbudet gäller i Höörs kommun. Förbudet gäller tills vidare och kan kvarstå även om en mindre mängd nederbörd kan komma lokalt. Du får laga mat och grilla på fasta grillplatser. Läs mer om eldningsförbudet.

Hög vattenförbrukning – spara på vattnet

Just nu är vattenförbrukningen hög i kommunen och vattenverken har svårt att producera de mängder dricksvatten som används. Mittskåne Vatten uppmanar därför till att spara på vattnet för att minska vattenanvändningen och för att säkerställa att vattnet räcker till mat, dryck och hygien. Läs mer.

Dags att nominera till Årets Höörsambassadör

Vi letar efter en person, ett företag eller en förening som visat sig vara en god ambassadör och marknadsförare av Höör. Känner du någon passar in i bilden? Nominera dem till utmärkelsen Årets Höörsambassadör. Vi behöver ha din nominering senast den 19 februari.

Utmärkelsen Årets Höörsambassadör är en hedersutmärkelse som årligen delas ut till en person, ett företag eller en förening som aktivt verkat för att förstärka den positiva bilden av Höörs kommun. Vi letar helt enkelt efter någon eller några som, genom sin verksamhet i Höör eller på annan plats, genom sitt arbete, sitt sätt att agera och synas, har visat sig vara en god ambassadör och marknadsförare av Höör, och förstärkt den positiva bilden av vår kommun.

Nomineringen görs genom att skicka ett mejl till kommun@hoor.se eller ett brev till Höörs kommun, Peter Wollin, Box 53, 243 21 Höör. Märk brevet med texten ”Årets Höörsambassadör”. Skriv gärna en kort motivering och ge exempel på hur den nominerade har verkat för att förstärka den positiva bilden av Höörs kommun.

Vi behöver ha ditt förslag senast den 19 februari. Utmärkelsen Årets Höörsambassadör kommer att delas ut i samband med ett kommunfullmäktiges sammanträden senare under våren.

På vår webbsida kan du läsa om och inspireras av tidigare års pristagare av utmärkelsen Höörs Ambassadör.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of hoor.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.